Deel deze pagina
Welkom @ Fenêtre blogs

Onze blog over techniek, online software, nieuws & tricks en content management systemen

Blog

Roger Hendriks

Low code. De heilige graal?

In deze blog vertelt Roger, technisch directeur van Fenêtre Online Solutions, wat een low code tool kan betekenen voor je organisatie en waar je op moet letten als je een dergelijke tool selecteert.
Lees meer
Bauke Peter Steenstra

Deel 3 uit de blogcyclus over Blockchain

In een aantal artikelen zal Bauke Peter Steenstra, Senior Project Manager bij Fenêtre, uitleggen wat de Blockchain is, hoe de achterliggende techniek in elkaar zit en wat de toepassingsmogelijkheden zijn. In dit derde artikel legt hij uit welke use cases zich lenen voor Blockchain en waarom.
Lees meer
Bauke Peter Steenstra

Deel 2 uit de blogcyclus over Blockchain

In een aantal artikelen zal Bauke Peter Steenstra, Senior Project Manager bij Fenêtre, uitleggen wat de Blockchain is, hoe de achterliggende techniek in elkaar zit en wat de toepassingsmogelijkheden zijn. In dit tweede artikel legt hij uit wat Smart Contracts zijn en geeft hij enkele voorbeelden van welke Blockchain technologie hiervoor gebruikt kan worden.
Lees meer
Bauke Peter Steenstra

Deel 1 uit de blogcyclus over Blockchain

In een aantal artikelen zal Bauke Peter Steenstra, Senior Project Manager bij Fenêtre, uitleggen wat de Blockchain is, hoe de achterliggende techniek in elkaar zit en wat de toepassingsmogelijkheden zijn. Lees zijn artikelen en krijg antwoord op de vraag of Blockchain een hype is, of de toekomst van applicatieontwikkeling.
Lees meer
Adriënne  van Engelen

Uw website en de GDPR

De GDPR is een Europese verordening voor het beschermen van persoonsgegevens van Europese staatsburgers. In Nederland wordt deze ook wel AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) genoemd. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die kunnen verbonden worden aan een individu zoals naam, foto, telefoonnummer, adres, bankrekeningnummer en e-mailadres. Op 25 mei 2018 gaat deze nieuwe verordening in. Wat houdt dit precies in voor uw website? Hoe zorgt u ervoor dat uw voldoet aan deze nieuwe regels? In dit artikel lichten we de zaken waar u aan moet denken toe.
Lees meer
Nathanael Buwalda

De toekomst is nu!

Fenêtre had afgelopen vrijdag reden tot feest. "Al 12,5 jaar kijken we vooruit en helpen we klanten met nieuwe ontwikkelingen. Om hier even bij stil te staan vieren we nu ons 12,5 jubileum met klanten, relaties, collega's, familie en vrienden. Daarna richten we ons weer op de toekomst!" aldus Roger Hendriks.
Lees meer
Roger Hendriks

Verlost van offshoring

De online wereld groeit snel en om alert te kunnen reageren, wordt software ontwikkeling vaak geoutsourcet bij diverse partijen over de hele wereld, ook wel offshoring genoemd. Soms gaat dat goed maar ook heel vaak fout.
Lees meer
top