Deel deze pagina

Maatwerk software

maatwerksoftware.png

Doordat we gebruik maken van ons Silicon Agile development tool is ons maatwerk betaalbaar.

een perfect passende oplossing!

Voor diverse vraagstukken is maatwerk software dé oplossing voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een gebruikersvriendelijke portal als nieuwe laag over uw oude gegevens en systemen. Of een koppeling om snel en accuraat gegevens uit te wisselen tussen systemen. Of als er geen standaardpakket bestaat voor uw vraag of voldoet aan uw eisen, te weinig onderscheidend vermogen biedt of simpelweg te duur is.

In dit soort situaties helpt Fenêtre u verder. Op basis van uw eerste ideeën. Met behulp van gedegen analyses en innovatieve ontwerpen realiseren we een perfect passende oplossing voor uw organisatie en zorgen dat iedereen ermee kan werken.

Voorbeelden van Maatwerk SOFTWARE

  • Portal Met een portal zorgt u ervoor dat uw organisatie online kan samenwerken met uw relaties zoals klanten en leveranciers. En waar dit meerwaarde biedt, kan de portal gekoppeld worden aan uw bestaande systemen voor een optimaal proces. Lees meer
  • Workflow systeem Een workflow systeem zorgt ervoor dat uw organisatie de juiste taken uitvoert op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie voorhanden. Op deze wijze werkt iedereen efficiënt zonder dat er zaken worden vergeten. 
  • Online formulieren Met online formulieren kunt u formulieren aanmaken en laten invullen. Deze formulieren kunt u gebruiken om online aanvragen, inschrijvingen, onderzoeken en enquêtes snel en foutloos te verwerken. Lees meer
  • Projectsoftware Met goede projectsoftware kunnen uw medewerkers snel en efficiënt uren boeken, zijn voortgang en projectuitputting makkelijk te volgen en is facturatie een kwestie van een druk op de knop. Online en met mobiel. 
  • CRM Een Customer Relationship Management- en/of verkooptool helpt u om snel en efficiënt uw klanten te beheren of nieuwe klanten binnen te halen. Houd inzicht in uw relaties, offertes, prospects, order pipeline en verkoopkansen.
  • Opleidingsadministratie Een opleidingsadministratie kunt u gebruiken om een complexe opleidingenadministratie efficiënt online te beheren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het reserveren van zalen, vergaderruimtes en catering, het vastleggen van gegevens van cursisten, cijferlijsten, diplomageneratie, agendabeheer en veel meer. En deze administratie laat de cursist zelf via website en/of app zijn voortgang bekijken, cursusmateriaal gebruiken en administratieve zaken regelen.
  • Online marktplaatsMet een online marktplaats wisselt u gestructureerde gegevens en documenten uit tussen iedereen in de doelgroep. Voor een optimale procesafhandeling; snel, veilig en overzichtelijk.

Natuurlijk kunt u ook met andere ideeën bij ons terecht. Wij gaan met uw wensen aan de slag.

Duur? Complex? Bij ons niet!

Doordat we gebruik maken van ons slimme Silicon Agile development tool en onze Agile projectaanpak is ons maatwerk betaalbaar, robuust en eenvoudig te onderhouden. Doordat u soms met minder functionaliteiten af kunt dan een standaardpakket te bieden heeft, kan een maatwerkoplossing zelfs goedkoper zijn dan standaard software. We helpen uw graag uw de business case rond te krijgen.

Self explaIning apps!

Stapels handleiding en instructies? Wij geloven er niet in! Onze applicaties wijzen zich zoveel mogelijk vanzelf. Hoe we dit doen? Door de interactie te ontwerpen met het werkproces en de eindgebruiker als uitgangspunt. Is er extra informatie nodig, dan wordt die daar getoond waar nodig; bijvoorbeeld bij het starten van een actie of als popup bij een veld. Deze aanpak passen we al jaren toe en zorgt ervoor dat uw organisatie na een korte introductie direct aan de slag kan.

Fenêtre werkt!

Expert
Fenêtre is de expert in het uitvoeren van maatwerktrajecten. Zowel op het gebied van systeemintegratie als het ontwikkelen van nieuwe software ligt de focus op het gewenste einddoel.

Zoals u het wilt! 
Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw maatwerksoftware, precies zoals u het wilt hebben.

Succesvol, van klein en groot
Met onze gedegen aanpak hebben we al honderden maatwerkprojecten, van klein tot zeer groot, succesvol gerealiseerd.

Fenêtre werkt, om meerdere redenen. Lees meer over onze ervaring en werkwijze op onze pagina Business Solutions.

Contact

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top