Deel deze pagina

Consultancy

consultancy.png

Wij bieden u conceptontwikkeling, advies, projectmanagement, contra-expertise, procesanalyse en functioneel, grafisch en interactie ontwerp.

Verbeter uw bedrijf met onze kennis en ervaring

De wereld verandert snel door de invloed van nieuwe technologieën. Disruptive concepten als Uber, NFC betalingen en robotica: ze zullen een steeds grotere invloed krijgen op ons dagelijks werk en leven. Er is geen branche die hier niet mee van doen krijgt.

Fenêtre helpt organisaties verder in deze disruptive economie. Op basis van waar u nu staat (ist) en waar u naartoe wilt (soll). Wij denken vanuit uw organisatie, klanten, mens en techniek en leveren concrete oplossingen die daadwerkelijk resultaat leveren.

Met conceptontwikkeling, advies, projectmanagement, contra-expertise, procesanalyse en functioneel, grafisch en interactie ontwerp.

Fenêtre helpt met

  

Fenêtre is in meer dan één punt uniek

We maken waar wat we beloven

  • Ons track record is mooi: al onze projecten zijn geslaagd en dat houden we graag zo.
  • We leveren wat we beloven, binnen de afgesproken tijd en tegen het afgesproken tarief.

We werken bewezen snel en flexibel

  • Wij werken met uw organisatie en doelgroep als uitgangspunt. En we betrekken de juiste mensen bij het project. .
  • Onze projectmanagers werken volgens de Agile projectaanpak: flexibel, gestructureerd, doelgericht, conform afspraak, rekening houdend met organisatie, budget, mens, resultaat en doorlooptijd.

Bewezen kennis en kunde

  • Diverse consultants zijn al vanaf de 90er jaren bezig met internetconcepten op alle niveaus. We delen deze kennis graag.
  • We zijn op de hoogte van de nieuwste business, ICT- en internetontwikkelingen en passen deze toe waar dat meerwaarde biedt.

Gedreven team en goede samenwerking

  • Wij voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat, zijn gedreven en houden van ons vak. Dit zit in onze genen en uit zich in alles wat we doen.
  • We werken graag samen, met u en met anderen. Voor een perfect eindresultaat kunnen we ook diverse partners inschakelen op het gebied van infrastructuur, vormgeving of marketing en communicatie.

Contact

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top