Deel deze pagina

Web & Mobile

multidevices-showcase0web.png

Een website of applicatie geschikt voor meerdere apparaten.

Websites; mobiele apps; webshops; nieuwsbrieven en social media worden steeds belangrijker voor uw onderneming. Stuk voor stuk vereisen ze een eigen aanpak qua doelstelling en techniek. Wat wel hetzelfde is, is de wens om uw doelgroep op een praktische en snelle manier te bereiken met interessante informatie. Op een wijze die aansluit bij  uw doelgroepen en uiteindelijk leidt tot meer conversie.

Bereik uw online doelstellingen

Wij helpen u met alle aspecten die bij uw online uitingen en mobiele apps komen kijken. Van een eerste brainstorm-sessie over wat uw wensen en doelstellingen zijn, tot het uitrollen van een complexe, beveiligde portal, kortom alles wat er voor én achter de schermen nodig is.

Websites

We maken uw website responsive, doelgroepgericht en SEO geoptimaliseerd voor Google waardoor deze perfect gevonden wordt. Indien nodig kunnen we de gegevens van een bestaande site overzetten naar uw nieuwe site, dat scheelt veel werk. U bereikt zo uw online doelstellingen tegen een gunstige prijs en met een snelle levertijd. En daarna kunt u gebruik maken van onze proactieve service. 

MOBIELE Apps

Een app kan uw omzet verhogen en/of uw efficiëntie verbeteren. Wij snappen waar een app om draait en maken perfect werkende, doelgroepgerichte apps voor iOS, Android en Windows Phone. We koppelen waar nodig uw app aan bestaande systemen en ondersteunen bij de uitrol in de diverse app stores.

Hosting en training

Wilt u hosting voor uw applicatie? Als sinds 2004 hebben we ervaring in het hosten van websites voor MKB tot complexe portals voor duizenden gebruikers. Gemakkelijk en snel. We helpen u waar nodig ook bij de implementatie binnen uw organisatie met de juiste uitleg en training voor de betrokken gebruikers.

Onze web en mobile diensten werken voor u

Fenêtre is in meer dan één punt uniek!

We maken waar wat we beloven

  • Ons track record is mooi: al onze projecten zijn geslaagd en dat houden we graag zo.
  • We leveren wat we beloven, binnen de afgesproken tijd en tegen het afgesproken tarief.

We werken bewezen snel en flexibel

  • Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw website of applicatie, precies zoals u het wilt hebben.
  • We werken flexibel, gestructureerd, doelgericht en houden rekening met uw organisatie, budget, mens, resultaat en doorlooptijd.

We werken slim met unieke technieken

  • Voor onze apps werken we onder andere met Xamarin, een snelle, goedkope omgeving waardoor we met één code base voor drie platformen kunnen ontwikkelen. Het voordeel in tijd en kosten is voor u!
  • We hergebruiken softwarecomponenten en doen aan softwaregeneratie, software die je als eindgebruiker zelf kunt manipuleren en daarmee weer kunt genereren, zodat we snel kunnen leveren.

Internet zit in onze genen!

  • Sinds begin jaren 90 zijn we actief bezig met internet, sinds 2004 doen we dit vol ervaring met, kennis van en liefde voor het vak onder de naam Fenêtre.
  • Wij voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat, zijn gedreven en houden van ons vak. Dit zit in onze genen en uit zich in alles wat we doen.

Contact

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top