Deel deze pagina
Focus op uw core business met onze stabiele hosting

alles is uit uw handen terwijl achter de schermen alles goed wordt geregeld

Snelle, veilige en stabiele hosting

Voor de meeste klanten zijn hosting, SSL certificaten, beveiliging, back-ups geen onderwerpen waar men dagelijks mee bezig is. Wij begrijpen dat en adviseren u, als ervaren expert, graag bij deze lastige vraagstukken.

Als full service internetbedrijf levert Fenêtre diverse professionele hosting en infrastructuur diensten. Wij kiezen in samenwerking met u de oplossing die het best past bij uw wensen. We kunnen putten uit ruime ervaring met hosting, van eenvoudige websites tot complexe business applicaties.

Shared hosting

Voor kleinere website en online applicaties bieden we shared hosting op onze eigen servers. U deelt de capaciteit van de server. Dit maakt shared hosting een voordelige keuze. U kunt deze dienst uitbreiden met 24/7 ondersteuning.

Bij omvangrijker websites en applicaties kunnen de prestaties teruglopen en soms eist uw bedrijf uit security overwegingen geen gedeelde omgeving . Dan kunnen we u helpen met een dedicated virtual server of een oplossing met Microsoft Azure.

Microsoft Azure

Deze clouddienst van Microsoft biedt een zeer breed scala aan mogelijkheden. De kracht van Azure zit in de enorme hoeveelheid diensten, de snelle schaalbaarheid op het gebied van rekenkracht, opslag en geheugen en de integrale beveiliging en veiligheid. Uw data en infrastructuur zijn beschermd met de ingebouwde intelligentie, die vroegtijdig eventuele dreigingen identificeert.

Dedicated virtual server

Naast ondersteuning voor Microsoft Azure kan Fenêtre u een virtual private server aanbieden in een Nederlands datacentrum. Deze is schaalbaar, flexibel en gecontroleerd zodat we de optimale oplossing kunnen kiezen op basis van uw specifieke wensen op het gebied van privacy, stabiliteit, veiligheid en prestaties.

Zo heeft u de voordelen van flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud, zonder dat u hoeft te investeren in kostbare hard- en software. Daarnaast is er certificering voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Eén datacentrum beschikt daarnaast over de ISAE 3000 en SOC2 Type 2 certificaten.

De servers draaien in een hot failover-cluster, eventueel over meerdere datacentra. Betrouwbaarheid ten top. Fenêtre verzorgt bij alle servers zelf de monitoring, back-ups, hardening en software updates.

Overige diensten

Naast hosting leveren we ook diensten als domeinen, SSL certificaten in diverse variaties, DNS inregeling, firewall en back-up mogelijkheden, antivirus, dedicated tunnels en anti DDOS.

Shared hostingMicrosoft AzureVirtual server

De mogelijkheden op een rij

  • Shared hosting
  • Microsoft Azure support
  • Dedicated servers inrichting, beveiliging en certificering
  • Server firewall, backup en antivirus inrichting
  • Dedicated tunnel oplossingen
  • Actieve monitoring en support van servers
  • Dagelijkse back-up van de programmatuur en gegevens op externe, encrypted omgevingen
  • Ontzorging door professionele 24/7 consignatiedienst
  • Administratieve afhandeling en up-to-date houden van uw domeinen, SSL-certificaten en DNS inrichting

Kunnen vinden wat u zocht?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top