menu-button
Deel deze pagina
De Caballero Fabriek, een unieke locatie in Den Haag

Fenêtre is al sinds de herontwikkeling van de Caballero Fabriek (ook wel CabFab) gevestigd op deze unieke locatie. Gestart boven de garage totdat de CabFab gereed was, zijn we via een eerste, wat kleiner, kantoor doorgegroeid naar ondertussen drie units in de fabriek . Hier zijn diverse andere creatieve en innovatieve bedrijven gehuisvest.

WAT IS DE CABALLERO FABRIEK?

De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, gaat het nu om een bedrijvigheid op het gebied van ICT, multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, communicatie, evenementen en architectuur.

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw is het centrale thema van de fabriek. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling, zoals de opvallende zonneschermen aan de waterkant. De fabriek biedt naast gevestigde bedrijven ook ruimte aan startende ondernemers. Zo kunnen alle bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen zij faciliteiten als vergaderruimten, pantry's en de lunchroom.

Fenêtre is zeer blij onderdeel te mogen uitmaken van de fabriek en een bijdrage te kunnen leveren aan de onderlinge innovatieve, culturele en creatieve bedrijvigheid.

 • note

  Offerte aanvragen

  Vraag snel en simpel een offerte aan.

 • note

  Bel mij terug

  Word teruggebeld wanneer het u uitkomt.

 • note

  Neem contact op

  088 664 27 28
  info@fenetre.nl

top