Deel deze pagina

Gasunie - Advies voor Sitefinity CMS

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. Zij verzorgen het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland. Gasunie bezit daardoor veel documenten die door diverse gebruikersgroepen moeten worden gevonden en gebruikt.

Gasunie maakt gebruik van Sitefinity CMS en had een vraag. Hoe kunnen wij het beste het CMS inrichten met het documentmanagementsysteem, zodat deze optimaal en veilig ingezet kan worden. Door de complexiteit van dit vraagstuk is aan Fenêtre gevraagd, Gasunie te helpen bij het zo optimaal mogelijk inrichten van het Sitefinity CMS.

Oplossing

Fenêtre heeft veel ervaring en daardoor veel expertise omtrent het gebruik van Sitefinity CMS. Na een inventarisatie bij Gasunie, werd duidelijk dat het om keuze op gebied van architectuur zoals synchronisatie van documenten, user management (rechten en rollen) en de inrichting van een OTAP-straat. Door een kennissessie op locatie werd advies gegeven hoe het CMS-systeem op een juiste manier ingericht kon worden ten behoeve van het documentmanagementsysteem. De Gasunie voerde de uiteindelijke implementatie zelf uit. 

Samengevat

  • Expertise overdracht door kennis sessie
  • Advies over de juiste implementatie van het Telerik Sitefinity CMS

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top