Deel deze pagina

Villa Pardoes - Geoptimaliseerd online aanmeldproces

Villa Pardoes bezorgt gezinnen met ernstig zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar een weekje ontspanning. De gezinnen moeten zich hiervoor aanmelden. Voorheen werd het betreffende aanmeldformulier verstuurd per post maar dankzij Fenêtre kunnen de gezinnen zich nu ook online makkelijk aanmelden én is het hele proces daarachter volledig geoptimaliseerd voor alle betrokkenen.
 
Het is nu een kwestie van snel en gemakkelijke aanmelden. Er hoeft niet worden ingelogd, dat zorgt voor een laagdrempelige toegang tot de applicatie. Als het gezin zich heeft aangemeld wordt dit doorgestuurd naar de arts. Als de arts niet in het systeem staat, worden deze gegevens opgezocht, aangevraagd en in het systeem verwerkt. De arts moet de aanmelding aanvullen met medische gegevens. Vervolgens is de aanmelding compleet en kan er worden beoordeeld of het gastgezin uitgenodigd kan worden voor een verblijf in Villa Pardoes.

Deze processen werden altijd gedaan per post, door de vernieuwde aanmeldapplicatie wordt er tijd gewonnen en kunnen de gezinnen sneller genieten van een weekje ontspanning!

Tijdens een vorige samenwerking met Villa Pardoes heeft Fenêtre een applicatie ontwikkeld om de processen omtrent het vrijwilligersbeheer, de gastenservice en de fondswerving te verbeteren. Hierbij was Peter Persoon, de Algemeen Directeur van Villa Pardoes, erg tevreden over het werk wat werd geleverd: “Fenêtre levert professioneel maatwerk met oog voor het goede doel!”.

Samenvattend

  • Een laagdrempelige toegang tot de aanmeldapplicatie
  • Sneller aanmeldproces voor alle betrokkenen
  • Van onoverzichtelijke papieren gedoe naar een overzichtelijk digitaal proces

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top