Deel deze pagina

Amlin Europe - IBAN voor Amlin

Verzekeraar Amlin Europe is up to date gebracht met de IBAN versie van het financiële backoffice. IBAN is een onderdeel van SEPA, één grote Europese betaalmarkt.
 
Amlin Europe is een verzekeraar voor grote en medium afbeelding logo Amlinbedrijven. Amlin biedt op maat gemaakte oplossingen en speciale services in risico controle/ risico management.
 
Om de financiële transacties van Amlin Europe soepel te laten verlopen heeft Fenêtre de betalingsincasso van het financiële backoffice verbeterd. Hiermee loopt Amlin Europe voor op de verwachtte 60.000 bedrijven die nog niet klaar zijn voor de IBAN-invoering.

Per 1 februari 2014 zal iedereen in afbeelding IBANNederland met een bankrekening ter vervanging van het betreffende rekeningnummer een IBAN nummer hebben gekregen, het nieuwe Europese rekeningnummer. Dat betekent dat banken geen betaal- en incasso-opdrachten met oude rekeningnummers accepteren. Een voordeel van IBAN is de verhoogde efficiency doordat nationale verwerkers en aanbieders van betalingsverkeer niet langer zijn afgeschermd van buitenlandse concurrentie.

Samengevat

  • Verbetering financiële backoffice
  • Klant is voorbereid op de overgang op IBAN

 Wilt u net als Amlin Europe klaar zijn voor IBAN? Neem contact op met Eric Kruis per e-mail of bel direct 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik hoor graag van u.
eric.kruis@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 19 84 09 57
Contactinformatie Fenêtre >
Eric
top