Deel deze pagina
Headhunters vinden de beste mensen

door een responsive website voor banen in consumer goods en retail, voor managers en professionals

Klantvraag

People Select is headhunter in de consumer goods en retail.  Met een toegewijd team onder leiding van partner Josceline Bogaers bemiddelen zij vaste en interim posities voor managers en professionals. Ze hebben ieder een specialisme in sales, marketing, category management of retail. Onderdeel van People Select is het bureau Gunther en van Grinsven. Voor beide is gevraagd een moderne responsive website te ontwikkelen met Umbraco.

Ipad-PS-web.png

Oplossing

Na een ontwerptraject is een zeer modern responsive design ontworpen. Binnen de website ligt de nadruk op informeren, profilering van de organisaties in combinatie met de vacatures. De werkzoekende kan op de websites door grote duidelijke call-to-action knoppen op een makkelijke manier een motivatie en CV uploaden. Belangrijk onderdeel van de website zijn de interviews, op deze manier kunnen de werkzoekende overtuigd worden om te solliciteren. Vanuit het CMS kan informatie verstuurd worden naar de social media kanalen. Door de combinatie van kleurgebruik met afbeeldingen en logo’s heeft de website een modern en uitnodigende uitstraling.

Integratie Tangram

Binnen de websites is er een koppeling gemaakt met Tangram. Hiermee kunnen vacatures worden gepubliceerd, cv-bestanden ingelezen en verwerkt worden. 

Showcase---PS---web.png

Resultaat

  • Responsive websites met Umbraco CMS
  • Duidelijke call-to-action knoppen voor meer conversie
  • UShare voor het delen met social media
  • Integratie en koppeling met Tangram
  • Verschillende websites met een duidelijke knipoog naar elkaar: People Select en Gunther en van Grinsven
"Na de lancering zijn altijd nog aanpassingen nodig, Fenêtre begrijpt dit en werkt soepel mee om ook de laatste zaken snel te realiseren."
People Select / Geng
Job van Grinsven
Founder/Executive Search
Job-van-Grinsven.png

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top