Deel deze pagina

Saint Francis' Hospital - Nieuwsbrief

Voor de stichting Saint Francis' Hospital Zomerconcert heeft Fenêtre ervoor gezorgd dat er eenvoudig en snel nieuwsbrieven naar deelnemers, leden en geïnteresseerden kunnen worden verstuurd. Dit heeft het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt dat iedereen op tijd op de hoogte is gebracht van het volgende zomerconcert: waar en wanneer het zal plaatsvinden en wie eraan zullen deelnemen.

2015 - ZomerconcertHet doel van de stichting Saint Francis' Hospital Zomerconcert is het werven van fondsen voor het Saint Francis' Hospital (SFH) door middel van het jaarlijks organiseren van een klassiek openluchtconcert. Het SFH is een ziekenhuis in Katete, Oost-Zambia, met een constante en relatief hoge standaard van medische zorg en met een opleidingsschool voor verpleeg- en verloskundigen.

Fenêtre draagt deze organisatie een warm hart toe, en wij zijn dan ook zeer blij een bijdrage te hebben mogen leveren aan de informatievoorziening van het Zomerconcert 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015.

Daarnaast hebben we in 2014 ook de uitnodiging voor een tevredenheidsonderzoek door ons verstuurd. Enkele uitkomsten daaruit zijn:

  • dat het Zomerconcert het rapportcijfer 8,1 krijgt.
  • de sfeer van een buitenoptreden, het goede doel én de kwaliteit van het ZC strijden om de eerste plaats.

Samenvattend

  • Nieuwsbrieven snel en simpel te versturen met MailChimp.

 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top