Deel deze pagina

BMC - Uren app voor adviseurs

BMC wilde graag het plannen en boeken van uren voor hun medewerkers makkelijker maken zodat ze sneller en makkelijker hun hun uren kunnen vullen. Fenêtre heeft hiervoor in samenwerking met BMC een uren app voor de phone ontworpen en ontwikkeld. Omdat de uren via de app goed worden gevuld is de projectuitputting beter te controleren en de facturatie sneller uit te voeren.

BMC is een adviesorganisatie met bijna 1.000 adviseurs, interim-managers en beleidsexperts. BMC is marktleider binnen de publieke sector en de adviseurs van BMC leveren een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De phone app zorgt ervoor dat de medewerkers van BMC dagelijks snel en accuraat zowel hun planning als hun gemaakte uren kunnen bijwerken. De informatie wordt direct opgeslagen in de project backoffice van BMC middels diverse webservices.

De app is ontwikkeld voor Android en Apple iOS en is voorzien van een zeer strenge beveiliging.

Samenvattend

  • Uren app voor iOS en Android
  • Dagelijks gemakkelijk uren bijwerken
  • Betere controle en sneller factureren
  • Betaalbaar door Xamarin voor hergebruik van code over alle platformen


Lees meer over onze ervaring op het gebied van mobiele apps.
 
Fenêtre heeft reeds voor diverse andere klanten het uren- en planningsproces verbeterd met online applicaties en mobiele apps. Wilt u ook een perfecte project- en urenadministratie? Neem gerust contact op per e-mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

eric.kruis@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 19 84 09 57
Contactinformatie Fenêtre >
Eric
top