Deel deze pagina

FSinsight - Responsive website FSinsight

fs-insight-print.png

Op basis van het functioneel ontwerp heeft Fenêtre de website voor FSinsight ontwikkeld en geïmplementeerd. FSinsight is de nieuwsportal op het vlak van economische duurzaamheid, mede opgericht door de Tilburg University. Er is een grote redactieraad die frequent artikelen publiceert. Deze artikelen zijn voorzien van foto’s en video’s. Verder is er een reactieplatform geïntegreerd waarmee makkelijk en snel reacties geplaatst kunnen worden met behulp van Disqus. Ook is MailChimp (Nieuwsbrief Management Systeem) naadloos geïntegreerd met de website. Met behulp van RSS is het mogelijk dat bezoekers zich abonneren.

Er is goed nagedacht over hoe een gebruiker kan navigeren door de website: menustructuren, middels de zoekmachine (vrije tekst) en via cross-links. Deze links worden gebruikt voor artikelen, auteurs, onderwerpen, thema’s en evenementen.

FSinsight - websiteKenmerkend voor dit project was de doorlooptijdsnelheid. Binnen 6 weken is dit traject in geheel gerealiseerd. Verder is het Telerik Sitefinity CMS gebruikt. Dit CMS is een Content Management Systeem dat zeer flexibel, modern en gebruiksvriendelijk is. Het CMS is uitgebreid met de specifieke wensen, denk hierbij aan het automatisch doorplaatsen van artikelen naar Twitter en Facebook. Tenslotte is er vanaf de start direct rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), Facebook OpenGraph en de laadsnelheid van de website.

Samenvattend

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top