Deel deze pagina

Pharmerit - Website met Microsoft SharePoint

Pharmarit-showcase

Fenêtre heeft voor de internationale organisatie Pharmerit een nieuwe, op Microsoft SharePoint gebaseerde, website ontwikkeld. Pharmerit is een organisatie die wereldwijde onderzoeken uitvoert op het gebied van Health Economics en Outcomes Research.
Pharmerit was op zoek naar een partij die SharePoint kon implementeren voor haar nieuwe website. Dit CMS van Microsoft is zeer flexibel en geschikt voor grote website redacties. Door de schaalbaarheid is dit systeem gemakkelijk uit te breiden voor grote bezoekersaantallen.

Fenêtre heeft zo veel mogelijk de standaard functionaliteiten van SharePoint toegepast en aangevuld met "custom" webparts waar nodig.
Kenmerkend is het fotogebruik en de vlakverdelingen die bepalend zijn voor de gehele website. De website hebben we geïmplementeerd op basis van Microsoft SharePoint.

De website is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en het ontwerpbureau ontwikkeld.

Samenvattend

  • Geïmplementeerd op basis van Microsoft SharePoint
  • Aangevuld met "custom" gemaakte webparts
  • Content is gemakkelijk te onderhouden met SharePoint
  • SEO optimalisatie inclusief Google Tag Manager


Heeft u behoefte aan een nieuwe website op basis van Sharepoint of wilt u Sharepoint in uw bestaande website implementeren? Neem dan contact met ons op per mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top