Deel deze pagina

Pensioen- en Uitkeringsraad - WorkFlow PUR

Voor de Pensioen- en Uitkeringsraad (PUR) is Fenêtre aan de slag gegaan met het ontwikkelen en implementeren van een workflow-systeem.

PUR logoDe PUR was op zoek naar een systeem om wetten zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren en waarbij de klantvriendelijkheid van de PUR als belangrijk uitgangspunt geldt. Fenêtre heeft met analyse, ontwerp en teamleiding meegeholpen de eerste fase van dit workflow-systeem (WFM) te realiseren. Het systeem is gebaseerd op Oracle Workflow. Na de succesvolle implementatie van het eerste bedrijfsproces zijn de afgelopen periode meer processen ondersteund door het WFM-systeem.

De Pensioen- en Uitkeringsraad is verantwoordelijk voor de toepassing en uitvoering van Nederlandse wetten en regelingen die financiële ondersteuning bieden aan slachtoffers (en hun nabestaanden) van de Tweede Wereldoorlog en de Bersiap-periode.* De Pensioen- en Uitkeringsraad is een zelfstandig bestuursorgaan op het niveau van Rijksoverheid en werd op 1 juli 1990 bij wet ingesteld.

Samenvattend

  • Advies bij realisatie van eerste fase WFM
  • Bestaande uit analyse, ontwerp en teamleiding
  • Gebouwd op basis van Oracle

 *Per 1-1-2011 is de uitvoering van de wetten voor verzetsdeelnemers en oorlogsgetroffenen door de PUR overgedragen aan de SVB.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top