Deel deze pagina
Lekker op de fiets naar je werk?

kom dan eens praten bij Fenêtre

Fenêtre is een flexibel en snelgroeiend bedrijf en op zoek naar gemotiveerde collega's die samen met ons webapplicaties ontwikkelen. We werken met de laatste (open-source) technieken en hebben diverse interessante projecten. Werken bij Fenêtre is uitdagend en afwisselend.

We staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat en dat uit zich in alles. Bij ons wordt vak-specialisme, kennis en kunde gewaardeerd. Bij ieder project wordt weer opnieuw bekeken wat voor rol je kunt vervullen. Je krijgt geen stempel opgeplakt. Afhankelijk van je initiatief en kennis kun je veel bereiken en krijg je passende verantwoordelijkheden. Doordat wij een snel groeiend bedrijf zijn kun je meegroeien in de richting die past bij jouw kwaliteiten.

 "Voor mijn afstudeerstage heb ik bij een aantal bedrijven gesprekken gevoerd. Na mijn eerste stage in Amstelveen wilde ik graag een complexere opdracht, bij een organisatie waar ik na mijn afstuderen kon blijven werken én waar ik fietsend naar toe kon. Na een leerzame afstudeerstage met een prachtige 8 als eindcijfer was de keuze om bij Fenêtre te blijven werken snel gemaakt. Ik fiets elke dag met plezier de 20 minuten heen en weer. Zo sta ik nooit in de file en ben ik lekker flexibel. Alleen als het regent pak ik snel de bus. "

Henri | Junior Developer | Afgestudeerd in 2017

Werken vanuit een vaste locatie

Je kunt werken in een van onze kantoren in Den Haag of in Utrecht. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kun je kiezen op welke plek je gaat werken.

DEN HAAG

Hier zijn we gevestigd in een bijzondere werkomgeving: de Caballero Fabriek in Den Haag. Onze innovatieve en creatieve aanpak passen goed in deze prettige en inspirerende omgeving. Veel collega's uit Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Rijswijk komen dagelijks op de fiets. Een aantal collega's die verder weg wonen, komen met lekker weer ook op de fiets.

UTRECHT

Je vindt ons in in HNK Utrecht West: een open kantoor, licht opgezet en met aandacht vormgegeven. door de centrale ligging in Utrecht is deze werkplek vanuit heel Utrecht goed bereikbaar met de fiets. Iets wat de meeste collega's dan ook bijna dagelijks doen. 

Je eigen vaste werkplek
Op de fiets

Een modern fietsbeleid

  • Fietsen is gezond. Als je op de fiets komt voel je je de hele dag lekkerder.
  • Fietsen is makkelijk. Je bent vaak sneller op je bestemming en je hebt je reistijd zelf in de hand.
  • Fietsen bespaart geld. Fietsen is goedkoper dan met de bus of met de auto.
  • Fietsen is duurzaam. Het is een mooie manier om je steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.

Fenêtre heeft een modern fietsbeleid. Zo kun je eenvoudig een nieuwe fiets regelen en geven we fietsende werknemers belastingvrij een kilometervergoeding van 19 cent per kilometer voor woon-werkverkeer. Daarnaast mogen we je ook een rentevrije lening verstrekken voor de aanschaf van een fiets. Je kunt de kilometervergoeding gebruiken voor het aflossen van de lening. Zo fiets je het aanschafbedrag van de nieuwe fiets zelf bij elkaar!

Je kunt bij ons werken voor

Kennismaken?

Ik hoor graag van je!
eric.kruis@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 19 84 09 57
Contactinformatie Fenêtre >
Eric
top