Deel deze pagina
HNK Utrecht West

Middelpunt van ondernemend Nederland

Fenêtre heeft sinds begin 2018 een nieuwe plek gevonden in het inspirerende HNK Utrecht West aan De Weg der Verenigde Naties: met zo’n naam móet je wel mensen bij elkaar brengen. HNK Utrecht West is voor ons een echte ‘hub’ voor onze klanten en medewerkers in het midden van het land.

Centrale ligging

HNK Utrecht West is centraal gelegen aan de belangrijkste invalsroute vanaf de Rijksweg A2 en op loopafstand van het grootste NS Station in Nederland. Dit maakt HNK Utrecht West de ideale plek om af te spreken met onze klanten of collega's terwijl je geniet van een goede kop koffie bij de Nespresso bar. HNK Utrecht West is een open kantoor, licht opgezet en is met aandacht vormgegeven.

Door de variëteit van bedrijven die er onderdak vinden en hun ondernemende karakter heeft HNK Utrecht net iets extra’s. Kom snel eens langs. 

HNK Utrecht

Auto
Vanaf de A2, afrit 8 Utrecht Centrum
Vanaf de A12 (Amersfoort), afrit 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum
Voor de routeplanner: Gershwinlaan
Plan reis met Google Maps >

Parkeren
Bezoekers kunnen parkeren op een van de bezoekersplekken op het parkeerterrein of kosteloos parkeren in de wijk (ter hoogte van Ravellaan 96).

Openbaar vervoer
Sneltram vanaf de Jaarbeurszijde (halte Graadt van Roggenweg) of stadsbussen vanaf het Jaarbeursplein 5 en 26 (halte Graadt van Roggenweg) en stadsbus 7 (halte Ravellaan).
Station Utrecht Centraal is op max 15 minuten loopafstand.
Plan reis met 9292 >

 

Meer weten?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top