;

FLEXIBEL. BEHULPZAAM. TOEGANKELIJK. VAKBEKWAAM.
PROFESSIONEEL. OPLOSSINGSGERICHT. DESKUNDIG. CREATIEF. PRAGMATISCH.

Samen met u werken we toe naar het beste resultaat. Laat u verrassen door onze unieke aanpak

146 Tevreden klanten

We zijn altijd uit op een lange termijn samenwerking. Daarom doen we er bij Fenêtre alles aan om onze klanten tevreden te houden. Niet alleen tijdens een project, maar ook daarna. We nemen alle wensen en klachten serieus en nemen het liefst persoonlijk contact op.

Ons uitgangspunt is service. Wij zijn goed bereikbaar via de e-mail en telefoon en de medewerkers van Fenêtre reageren alert en proactief. Ons gebruiksvriendelijk Supportnet via teams, waar we online met klanten samenwerken aan hun oplossingen, draagt hieraan bij. Hosting wordt 24x7 gemonitord. Wilt u snel starten met uw project? Dan kijken we altijd of er nog een gaatje te vinden is.
Software staat of valt met toepasbaarheid, kwaliteit én gebruiksvriendelijkheid. Onze oplossingen werken stabiel, intuïtief en verhogen de kwaliteit van uw dienstverlening. We noemen dat ook wel self explaining applicaties. Op basis van onze ervaring, kennis en liefde voor het vak borgen wij kwaliteit. Innovatie, kennisopbouw en kennisdeling maken onderdeel uit van ons dagelijks werk. Resultaat hiervan is een oplossing die werkt!
In de internetwereld gaan ontwikkelingen razendsnel. Denk aan innovaties op het gebied van sociale media, nieuwe software technologieën of ontwikkelingen op het gebied van vindbaarheid van websites (SEO). Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen deze toe als het meerwaarde zal bieden. Ook onze eigen organisatie verbeteren we continu zodat u de beste oplossingen van ons krijgt.

Eerlijk, pragmatisch en open zaken doen is ons uitgangspunt. Wij stellen een realistische offerte op en houden u goed op de hoogte van de projectvoorgang. Open samenwerken en uitgaan van een lange termijn relatie geeft u uiteindelijk het beste resultaat.

Op basis van deze uitgangspunten en onze Agile projectaanpak slagen al onze projecten en maken we uw verwachtingen meer dan waar. Dat is sinds onze oprichting ook het geval. We zijn trots op onze succesratio.

Onze unieke aanpak voor uw project?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Roger Hendriks)