;

Fenêtre in cijfers

146
Blije klanten
1886
Succesvolle projecten
63
Slimme professionals
2004
Gestart

Onze klantscore

In ons laatste onderzoek ontvingen wij een klanttevredenheidsscore van 4 sterren!

Klant tevredenheidsscore

Unieke werkwijze

Werken met Fenêtre is een unieke ervaring. Door onze werkwijze denken wij vanuit u, uw organisatie, mensen en techniek. Wij vinden het belangrijk dat uw software werkt en scoort!
Alle opdrachten zijn succesvol uitgevoerd en dat kan niet iedereen zeggen in de IT branche. 

Lees meer over onze unieke werkwijze

Betrokken en klantgericht
Oplossingsgericht en smart
Hulpvaardig en flexibel
Creatief en innovatief
Open en pragmatisch
Betrouwbaar

Scrum en Agile projectaanpak

In een Scrum project ontwikkelen we software in goed afgebakende delen (sprints) waarbij de functionaliteit per sprint wordt bepaald. Dit doen we met behulp van prototypes, die samen met uw experts worden opgesteld. De prioriteiten worden samen met u bepaald met de MoSCoW methode.

Lees meer over onze Scrum en Agile aanpak

Technology stack

Technology stack 2024

Fenêtre maakt als snelle volger gebruik van innovatie technieken en methodieken die zich al in de praktijk hebben bewezen. We werken met Open Source producten van onder meer Google en Microsoft. De continuïteit en het onderhoud van de software blijft zo gewaarborgd, ook als u niet meer door ons zou worden geholpen.

Lees meer over onze technology stack

Partners

Fenêtre gelooft sterk in samenwerken. Zo kan iedereen zich concentreren op dat waar hij goed in is. Ons continu groeiende partnernetwerk omvat organisaties die diensten leveren en die ons productportfolio aanvullen en versterken.

Lees meer over onze partners

Partners van Fenêtre

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze projecten? Meld je hieronder aan voor de Fenêtre nieuwsbrief, mis geen enkele update!   

Geschiedenis

Fenêtre is in 2004 gestart door Roger Hendriks en Eric Kruis met de ambitie om klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaande online oplossingen die werken. In 2006 zijn we een BV geworden.
Door uit te gaan van de organisatie, de menselijke factor én de mogelijkheden van techniek zijn de oplossingen van Fenêtre altijd een succes voor onze klanten.

Eric Kruis)
Roger Hendriks)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden innovatieve moderne technologie leuk, daarom is Fenêtre een gold sponsor van vuejs.org, een onafhankelijk community-gedreven project, onderhouden door een team van medewerkers en vrijwilligers van over de hele wereld. 

Buiten onze reguliere werkzaamheden werken wij ook met lokale goede doelen en organisaties. Zo bieden we organisaties die zijn aangesloten bij het CBF korting aan op onze tarieven. In het verleden hebben we diverse goede doelen gesponsord zoals de Toptoets, het dorpsdiner georganiseerd door Rotary Laren, Villa Pardoes gelieerd aan de Efteling, de Roparun, Stichting De Hond Kan De Was Doen, Voetbalclub UVS Leiden, Stichting Make A Wish en de Alpe d'HuZes van het KWF.

Vue.js logo CBF logo

Support

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail en telefoon, onze medewerkers reageren alert en denken met u mee. Ons gebruiksvriendelijke Supportnet, waar we online met klanten samenwerken aan hun oplossingen en applicatie ondersteuning, draagt hieraan bij. Heeft u bijvoorbeeld een wens, dan kunt u dit via Supportnet gemakkelijk aanmelden. Komt u er niet uit? Dan kijken wij met u mee via Microsoft Quick Assist.

Lees meer over onze support

Onze unieke aanpak voor uw project?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Roger Hendriks)