;

Student? Bijverdienen? Ervaring opdoen?

We zoeken altijd enthousiaste studenten

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat en dat uit zich in alles. Vak-specialisme, kennis en kunde wordt gewaardeerd.
Doordat we verschillende soorten projecten uitvoeren is het werk uitdagend en afwisselend.
Ook als je part-time bij ons aan de slag gaat. Bij ieder project wordt weer opnieuw bekeken wat voor rol je kunt invullen.

Uitdagende projecten?

Wij vinden het belangrijk dat je je opgedane kennis in de praktijk kunt uitoefenen. Je krijgt goede begeleiding en is er ruimte om je ideeën uit te voeren. Dat doe je in een van onze uitdagende projecten waar je behalve een goed salaris ook veel werkervaring op doet. Na je studie heb je zo een diploma en meteen de werkervaring om aan de slag te gaan.

Fenêtre teamlid
“Bij Fenêtre is werkelijk nooit een saai moment. Door de diversiteit van mijn werk, het contact met klanten en verschillende uitdagende projecten is elke dag weer anders. Sinds mijn afstudeerstage werk ik hier met veel plezier.”
- Fenêtre team, Developer

Een bijbaan die met je meegroeit

Je werkt de ene keer in teamvorm samen en de andere keer zelfstandig aan kleine projecten die je dan weer samenvoegt met de deelprojecten collega’s tot een geheel. De complexiteit van de werkzaamheden wordt aangepast aan jouw niveau zodat je steeds uitgedaagd wordt en je jezelf snel kunt ontwikkelen.

Fenêtre biedt je een bijbaan die inhoudelijk met je meegroeit. Waar je na je afstuderen mogelijk kunt blijven werken. En waar naast je studie aan je CV kunt werken.

Fenetre people at work in the office

Een bijbaan die flexibel is

Tijdens je studie spring je flexibel in samen met het team van ervaren developers of testers. Soms doe je dit vanuit een van onze kantoren, en op andere momenten is dat mogelijk vanuit huis. Hoeveel uren je werkt bepaal je zelf. Het ene semester is immers het andere niet. Zo ben je flexibel in werken én studeren.

Fenetre people working in the office

Een bijbaan waar je écht bij 't team hoort

Je hoort bij ons gewoon bij het team. Je luncht gewoon met ons, je bent welkom op onze maandelijkse kennissessies en aansluitend etentje met alle collega's. Elk jaar gaan we met het team een weekend weg naar een leuke stad. Ook dan ga je vanzelfsprekend mee.

Fenêtre Eric Kruis
Profiel foto man
“Tijdens mijn studie Informatica aan de Hogeschool was ik op zoek naar een bijbaan. Mogelijkheden genoeg als je aan de slag wilt in een callcenter of als thuisbezorger. Ik wilde graag wat anders. Via via ben ik in contact gekomen met Fenêtre en ben ik aan de slag gegaan als tester. Zij bieden mij de flexibiliteit die past bij mijn studie. Zo kan ik studeren en tegelijk werkervaring opdoen, ideaal!

Na een warm welkom ben ik aangesloten bij een aantal verschillende projecten. Voor deze projecten heb ik veel afwisselend, en vooral leuk testwerk verricht. Geen enkel project is hetzelfde! In de tijd dat ik hier nu werk heb ik veel ervaring opgedaan, leuke mensen ontmoet en écht de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen!”
- Tester, 4e jaars student Informatica
Werkplekken Fenêtre Den Haag
Vergaderruimte Fenêtre Den Haag
Werkplek op kantoor Den Haag

Kennismaken? Ik hoor graag van je!

Bel of stuur een WhatsApp om direct te reageren op een vacature.

Eric Kruis)