;

Een greep uit de mogelijkheden

Met systeemintegratie en API koppelingen is veel mogelijk, bijvoorbeeld het koppelen van business applicaties, verzekeraarssystemen, financiële gegevens, backoffices en databases om werkzaamheden binnen uw bedrijf soepel en snel te laten verlopen. Of websites koppelen aan CRM/CMS applicaties, ERP-systemen en Microsoft apps om tijd te besparen op dagelijkse werkzaamheden zoals handmatig data overtypen.

Systeemintegratie kan ook de digitale veiligheid bevorderen door het controleren van authenticaties via Oauth, LDAP en 2FA. 

Voor elk software integratie vraagstuk zoeken we de juiste techniek, zoals XML, JSON, SOAP webservices, REST services, UBL en OpenAI Specification. Door onze jarenlange ervaring met koppelen is geen uitdaging ons te groot.

Wij realiseren onder andere integraties met:

Staat de koppeling waar u naar op zoek bent hier niet bij? Geen zorgen! Ons team heeft jarenlange ervaring met het koppelen van websites aan interne en externe systemen zoals Back-office systemen, databases en serviceproviders. Neem contact op met ons team, we lichten graag toe hoe wij uw unieke koppeling kunnen realiseren.

Uitgelichte cases

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael Buwalda)