;

Full service mobiele applicatie ontwikkeling

Fenêtre helpt u bij het volledige mobiele app ontwikkelproces, van het eerste concept naar prototypes tot uitrol en support. We leveren back-end systemen waarmee de app communiceert en ontwikkelen complexe koppelingen met uw financiële- en betalingssystemen.

Ook interactie verhogende functionaliteiten zoals push berichten zijn ons niet vreemd. Wij ontwikkelen uw gehele mobiele applicatie, conform alle moderne functionele wensen en eisen inclusief een responsive design voor zowel mobiel als tablet.

Healthtrain applicatie

Aanpak in sprints

Bij het ontwikkelen van een mobiele applicatie stellen wij vooraf samen met u de prioriteiten vast, en ontvangt u advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring in applicatie ontwikkeling. Dit garandeert dat het uiteindelijke resultaat aansluit bij uw wensen én bij de doelgroep. De functionaliteiten en schermen worden bepaald en aan de hand van deze eisen en verder uitgewerkt in prototypes en interactie ontwerpen.

De mobiele applicatie wordt ontwikkeld in sprints, dit zijn korte periodes waarin de verschillende functionaliteiten per stuk worden ontwikkeld, getest en uiteindelijk in productie worden genomen.

Bewezen technieken voor mobiele applicaties

Voor het ontwikkelen van mobiele applicaties werken we met bewezen platformen, zoals Microsoft .NET MAUI. 

.NET MAUI is een geavanceerd framework van Microsoft waarbij de source code wordt hergebruikt. Hierdoor kunnen we tot 80% van de code hergebruiken voor meerder platformen zoals iOS, Android en Windows tablets. Met de hergebruikte code als basis is de mobiele applicatie gemakkelijk uit te breiden naar alle platformen, dit bespaart u tijd en kosten in het ontwikkelproces.

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael Buwalda)