;

Shared hosting

Voor kleinere website en online applicaties bieden we shared hosting op onze eigen servers. U deelt de capaciteit van de server, dit maakt shared hosting een voordelige keuze. U kunt deze dienst uitbreiden met 24/7 ondersteuning.

Microsoft Azure

Bij omvangrijke websites en applicaties kunnen de prestaties teruglopen of eist uw bedrijf uit security overwegingen geen gedeelde omgeving. We bieden oplossingen aan met de clouddienst Microsoft Azure, dit biedt een zeer breed scala aan mogelijkheden. Azure heeft een enorme hoeveelheid diensten, is snel schaalbaar met rekenkracht, opslag en geheugen en de integrale beveiliging en veiligheid. Uw data en infrastructuur zijn beschermd met de ingebouwde intelligentie, die vroegtijdig eventuele dreigingen identificeert.

Microsoft Azure

Dedicated virtual server

We bieden ook een virtual private server aan in een Nederlands datacentrum. Deze is schaalbaar, flexibel en gecontroleerd zodat we de optimale oplossing kunnen kiezen op basis van uw specifieke wensen op het gebied van privacy, stabiliteit, veiligheid en prestaties.

Zo heeft u de voordelen van de cloud, zonder dat u hoeft te investeren in kostbare hard- en software. Daarnaast is er certificering voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Eén datacentrum beschikt daarnaast over de ISAE 3000 en SOC2 Type 2 certificaten.

De servers draaien in een hot failover-cluster, eventueel over meerdere datacentra. Betrouwbaarheid ten top. Fenêtre verzorgt bij alle servers zelf de monitoring, back-ups, hardening en software updates.

Cloud hosting

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael Buwalda)