;

Onze aanpak

Uw eerste ideeën, de basis waarmee alles begint. Uw business case begint vorm te krijgen maar u wilt nog sparren, verdiepen of u bent toe aan de volgende stap. Dan stappen we graag in. Fenêtre helpt klanten al jaren mee om hun business- en marketingplannen te concretiseren via ons consultancy & design proces. Voor een pragmatische uitwerking van ideeën werken we veel met visualisaties. Procesflows, mindmaps, matrixen, interactie-ontwerpen en prototypes zorgen ervoor dat uw idee naar een tastbaar design uitgroeit. En hierdoor kunt u snel zien of dat wat u gaat krijgen ook dat is wat u wenst. Zo sturen we samen continu bij naar het perfecte eindresultaat.

Procesanalyse en functioneel ontwerp

Een goede businessapplicatie begint bij inzicht in de aanwezige informatie, procesflows en de gewenste situatie. Via een informatieanalyse en een procesontwerp leveren we het inzicht waarmee voor u en alle betrokkenen helder is hoe de gewenste situatie eruit moet komen te zien. We leveren een duidelijke analyse die rekening houdt met uw wensen en geven u een compleet overzicht van alle bedrijfsprocessen van uw organisatie.

Nadat het bedrijfsproces is geanalyseerd en de gewenste situatie is geformuleerd, helpen we u met het vertalen hiervan naar software. Dat begint met het maken van een functioneel ontwerp waarin uw wensen en eisen duidelijk staan geformuleerd. We betrekken u nauw bij het analyseren en ontwerpen en we stellen samen prioriteiten. We werken met prototypes, dit geeft een goed inzicht in het bouwproces en de uiteindelijke applicatie. Veranderingen kunnen ook tussentijds nog worden aangekaart. Zo past de (maatwerk)software perfect bij uw organisatie.

Consultancy bespreking

Technology consultancy

Schakel Fenêtre in als u technisch advies nodig heeft. Wij brengen alles helder in kaart, en geven u inzicht in de status van uw huidige architectuur en applicaties en de mogelijkheden voor de toekomst. Wij helpen u daarbij met Technology brainstorms, performance analyse & rapporting, database ontwerp en beschrijvingen van API's, complexe software onderdelen en technische interfaces. Met onze consultancy heeft u een compleet beeld van welke nieuwe technologieën en software-architecturen passen bij uw bedrijf, uw doelstellingen, uw doelgroep en de technologieën die u al gebruikt. Daarmee heeft uw organisatie meer grip op de toekomst en bent u beter in staat uw doel te bereiken. 

Uw softwareproject laten slagen?

Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontdek wat er mogelijk is. 

Roger Hendriks)