;

Op zoek naar een interessante afstudeeropdracht?

Bij Fenêtre kun je tijdens een leuk project veel leren

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat en dat uit zich in alles. Vakspecialisme, kennis en kunde wordt gewaardeerd.
Doordat we verschillende soorten projecten uitvoeren is het werk uitdagend en afwisselend.
Ook als je part-time bij ons aan de slag gaat. Bij ieder project wordt weer opnieuw bekeken wat voor rol je kunt invullen.

Uitdagende opdrachten?

Wil jij het maximale uit je afstudeeropracht halen? Bekijk dan onze actuele afstudeeropdrachten. Heb je zelf een gaaf idee? Ook dan komen we graag met jou in contact. In overleg kun je jouw eigen opdracht vormgeven. Zo komen tenslotte de leukste opdracht tot stand!

Skills van een (toekomstige) Software Engineer

Studenten van de differentiatie Software Engineering van de opleiding HBO-ICT aan De Haagse Hogeschool interviewden Roger over de de skills die een (toekomstige) Software Engineer nodig heeft, wat je gaat doen in het werkveld en wat je als student kunt doen om zelf verder te ontwikkelen als Software Engineer.

Leren van ervaren developers

Als afstudeerder werk je aan de meest uitdagende projecten. Projecten met een comlpex karakter en allesbehalve standaard en saai. Daarom hebben wij de slimste developers in dienst en daar kun jij alles van leren. ook bij het schrijven van je afstudeervoorstel en scriptie geven we je handige tips. Zodat je je studie kunt afronden met een top cijfer.

We dagen je uit de grenzen op te zoeken. We nemen je niet aan de hand mee, maar geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Loop je vast of wil je even met collega's sparren? Dan kan je altijd bij ze langslopen. Dat is het fijne aan een open en laagdrempelige cultuur.

Fenetre man and woman at work in the office

Maak écht deel uit van het team

Wanneer je afstudeert bij Fenêtre hoor je gewoon bij het team. We werken hard wanneer nodig, maar er is ook ruimte voor een dolletje op zijn tijd. Je luncht met ons, je bent welkom op onze maandelijkse kennissessies en aansluitend etentje met alle collega's. Elk jaar gaan we met het team een weekend weg naar een leuke stad. Ook dan ga je vanzelfsprekend mee. En niet onbelangrijk: je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Bevalt het van weerszijden goed? Dan praten we graag met je verder om na afloop bij ons in dienst te komen.

Fenetre people working together
Fenêtre Kantoor Den haag route
“I enjoyed a very supportive atmosphere, with supervisors always willing to give us their time and answer all our questions. I had a great experience together with my student team for our software project here.”
- Internship team 2023, Student
Fenêtre Caballero Fabriek
Fenêtre medewerkers
Fenêtre kantoor in Den Haag

Kennismaken? Ik hoor graag van je!

Bel of stuur een WhatsApp om direct te reageren op een vacature.

Eric Kruis)