;

Design en interactie

Iedere organisatie is anders. Wij zorgen dat onze webdesigns aansluiten bij uw wensen en doelgroep. Hierbij nemen we de laatste internet ontwerp-ontwikkelingen mee. Bij het ontwikkelen van grotere sites maken we naast schetsen ook interactie en ook technische ontwerpen. Met interactie ontwerpen wordt inzichtelijk gemaakt welke informatie op welk deel van de site getoond wordt en hoe de site functioneert. Zo kunnen we op interactieve wijze de gewenste werking samen met de klant vaststellen, waarna er efficiënt met de bouw wordt gestart. De technische ontwerpen beschrijven vaak hoe de website gekoppeld kan worden met andere systemen.

Portal en extranet 

Een portal of extranet biedt klanten, leveranciers, medewerkers en andere externe relaties de mogelijkheid om veilig online samen te werken en te communiceren. Gegevens worden snel, beveiligd en professioneel verwerkt en gedeeld. Doormiddel van automatisering krijgen gebruikers de juiste informatie op het juiste moment, door het self-service principe ervaren ze geen wachttijden. U kunt een portal ook gebruiken als overkoepelende website voor diverse onderliggende websites. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online portalen voor verschillende bedrijven ontwikkelen wij uw extranet of portal geheel zoals u wilt.

Responsive

Een responsive website past zich automatisch aan om op alle devices en schermen perfect te werken. Responsive verhoogt niet alleen de gebruikerservaring op mobiel en tablet maar geeft ook een hogere ranking in Google. Een website kan ook uitgaan van het mobile first principe, waar de website in eerste instantie ontworpen wordt voor mobiel gebruik en daarna pas voor desktop.

Lyvore website

Contentmanagement

Uw website wordt gebouwd op basis van een bewezen content management systeem (CMS) waarmee alle teksten, afbeeldingen en video's door u zelf makkelijk en snel wordt onderhouden. In de door ons gebruikte CMS-systemen zitten een zeer groot aantal basisfunctionaliteiten en zijn speciale wensen eenvoudig toe te voegen. Op basis van uw wensen, doorlooptijd, standaarden en budget bepalen we samen wat het best passende CMS is.

  • Umbraco CMS. Een open source CMS, vooral geschikt voor het MKB. Door de zeer gebruikersvriendelijke werking kunt u er snel mee aan de slag.
    Lees meer over Umbraco

 

  • Progress Sitefinity CMS. Een uitgebreid CMS dat veel flexibiliteit en koppelingen met applicaties als Sharepoint en SalesForce biedt.
    Lees meer over Sitefinity

Zoekmachineoptimalisatie

We zijn expert in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. We zorgen dat de HTML perfect in orde is, dat er social media koppelingen worden toegepast, de juiste URL's en sitemap wordt gemaakt en dat aan alle andere voorwaarden wordt voldaan om hoog te scoren.

We zijn onder andere expert in Google Webmaster Tools, Screaming Frog, WildShark en halen het onderste uit de kan om de website op het hoogste niveau te brengen. Met ons SEO rapport laten we zien hoe goed uw site scoort, ook ten opzichte van uw concurrenten.

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael Buwalda)