;

Flexibele Agile projectaanpak

Samen bepalen we de eisen en wensen van uw nieuwe applicatie en doorlopen we het applicatie development proces. We vertalen de eisen van de applicatie naar de benodigde functionaliteiten en schermen met behulp van een interactie-ontwerp en prototype. Pas dan worden de juiste componenten geselecteerd via het Silicon Low Code platform en genereren we de software. De applicatie wordt in korte sprints steeds verder uitgebreid, nieuwe functionaliteiten worden direct opgeleverd en gebruikt. Met automatische testsoftware wordt de kwaliteit van de applicatie gewaarborgd.

SMART development

Wij ontwikkelen innovatieve maatwerk software met het Silicon Low Code platform. We maken een slimme combinatie van softwaregeneratie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open source en bestaande online clouddiensten. In plaats van uren onnodig programmeren, genereren we goed gestructureerde en foutloze code met onze softwaregenerator. Door deze aanpak leveren we software van hoge kwaliteit die volledig aansluit bij uw organisatie, met korte oplevertijden én waarde voor uw investering.

Eisen naar wensen

Out-of-the-box functionaliteiten

Silicon Low Code beschikt over aantal default functionaliteiten zoals het dashboard, menu, modules, rechten en inlogmogelijkheden. Het is mogelijk te importeren van Excelbestanden, betaalmodules toe te voegen, rapportages te maken en onze workflow en formulieren applicatie Diamond Forms, Flows & Docs te integreren. De applicatie is ontwikkeld met een focus op gebruiksvriendelijkheid, zo beschikt het bijvoorbeeld over onderhoudsschermen waarin je zoekselecties kunt bewaren om later opnieuw te gebruiken. Het platform is meertalig te gebruiken, en bevat automatische vertaalopties.

Lees hier meer over het Silicon Low Code platform

Silicon low code applicatie interface

Ontelbare toepassingen

Deze manier van software genereren is op diverse manieren toe te passen, gebruik het om meerdere applicaties te moderniseren of applicaties aan elkaar te koppelen. Of om in uw bedrijf ERP software, CRM applicaties, administratieve applicaties, taak- en workflowsystemen te ontwikkelen die precies aansluiten bij uw unieke bedrijfsprocessen. Ook het opzetten van projectsoftware, en online samenwerkings-tools is mogelijk. Voor een optimaal proces koppelen we bestaande systemen te koppelen aan de nieuwe applicatie. Maatwerk software maakt het mogelijk een oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij alle aspecten van uw organisatie.

Uitgelichte cases

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael Buwalda)