Deel deze pagina
U wilt uw zakelijke ambities realiseren

met een slagvaardige bedrijfsvoering die eenvoudig kan doorgroeien? En u wilt beslissen op basis van inzichten? Wij helpen u met deze ambitie.

Maatwerk software

Maatwerk software

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen we online maatwerk software. We maken gebruik van software generatie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open-source en bestaande online clouddiensten.

Lees meer over ons maatwerk > 

Nivre

Outsourcing

Merkt u dat uw organisatie met uw interne software-afdeling niet alert genoeg kan reageren op steeds weer nieuwe ontwikkelingen? Of dat kennis verloren gaat door het steeds weer inhuren van andere externen? Of dat de kosten te hoog zijn voor de meerwaarde?

Lees meer over outsourcing >

Systeem integratie

Systeem integratie en koppelingen

Systeemintegratie biedt de mogelijkheid om applicaties aan elkaar te koppelen. Het voordeel van systeemintegratie en koppelingen is duidelijk: de gegevens worden automatisch en foutloos overgenomen wat enorm veel vervelend handwerk scheelt en veel frustraties voorkomt.

Lees meer over systeem integratie en koppelingen >

BI

Business Intelligence en reports

De hoeveelheid gegevens die u bij een beslissing moet betrekken groeit en de tijd die u daarvoor heeft, neemt af. Met Business Intelligence oplossingen (BI), volgt en analyseert u snel en eenvoudig de status van uw organisatie, klantgegevens, markttrends, beslissingsprocessen en concurrentie-informatie.

Lees meer over BI en Reports >

Willis Towers Watson

Office integraties en uitbreidingen

Office 365 omvat bekende programma’s zoals Word, Excel, Outlook, SharePoint en Teams die standaard al een grote verscheidenheid aan mogelijkheden bieden. Toch wordt er vaak niet maximaal gebruikt gemaakt van al deze mogelijkheden. En dat is zonde.  

Lees meer over de mogelijkheden van Microsoft Office

Meer weten over onze oplossingen?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top