Deel deze pagina
Websites, apps en portals

maar ook webshops en social media. Ze worden steeds belangrijker voor uw onderneming. Wij informeren en helpen u graag 

Website en CMS

Website en CMS

Om uw online doelstellingen te bereiken is het van belang dat uw website de juiste uitstraling heeft, aansluit bij uw doelgroep, bestaande klanten bindt en nieuwe aantrekt. Bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, zorgt Fenêtre voor grafische ontwerpen die zorgen voor de uitstraling van uw organisatie, met de functionaliteiten die aanslaan bij uw doelgroep en een technische implementatie hoe het hoort.

Lees meer over websites en cms-systemen >

Mobiele apps

Mobiele appS

Wereldwijd hebben 3 miljard mensen toegang tot internet. Daarvan hebben 2 miljard internet via hun smartphone. De verwachting is dat er tot 2020 nog een miljard mensen online gaan. Steeds meer mensen willen onderweg informatie interactief beschikbaar hebben op hun tablet of mobiel apparaat. Wij ontwerpen en bouwen mobiele apps voor de ondersteuning van u nieuwe business modellen, verhoging van service, verbetering van uw strategie en meer klant interactie en verkoop.

Lees meer over mobiele apps >

E-commerce en webshop

E-COMMERCE EN WEBSHOP

U weet het zelf ook: online verkoop is niet meer weg te denken uit de gedachten van de winkelende consument en neemt hand over hand toe. Geen specifieke locatie, minder voorraad en sneller schakelen zijn enkele bekende voordelen van een webshop Fenêtre levert goed functionerende, perfect gekoppelde en goed vindbare webshops en e-commerce platformen. Zo verhoogt u uw online verkoop met minder handjes.

Lees meer over e-commerce en webshops > 

Portal en extranet

Portal en extranet

Een portal of extranet biedt klanten, leveranciers, medewerkers en andere externe relaties de mogelijkheid om veilig online samen te werken en te communiceren. Gegevens worden snel, beveiligd en professioneel verwerkt en gedeeld.

Lees meer over portals en extranetten >

Social media en nieuwsbrieven

SOCIAL MEDIA EN NIEUWSBRIEVEN

Met social media en nieuwsbrieven profileert uw organisatie zich op een snelle, actuele en bondige manier bij uw doelgroep. Het gebruik van social media en nieuwsbrieven is onmisbaar in uw online marketing maar vergt wel de nodige aandacht en expertise.

Lees meer over social media en nieuwsbrieven >

Online formulieren

Online formulieren

Bent u vaak onnodig veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van allerlei papieren? Vult uw doelgroep uw formulieren slecht of zelfs helemaal niet in? Met het door ons ontwikkelde Diamant online formulieren systeem maakt en verwerkt uw organisatie eenvoudig en snel online formulieren.

Lees meer over online formulieren >

Intranet

INTRANET 

Uw organisatie wijzigt: continu zijn er nieuwe projecten, medewerkers, leveranciers, tools en technieken. Als u dit herkent, dan is een intranet de ideale manier om orde in de informatiechaos te krijgen. Met een intranet bereikt u de mensen binnen uw organisatie gemakkelijk.

Lees meer over intranet > 

Hosting

Hosting

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over domeinregistratie, hosting van uw site, inrichting van uw cloud-omgeving, monitoring, firewall, virusscanner, backups en andere aspecten achter de schermen van uw website? Laat deze zaken gerust aan ons over. 

Alles is uit uw handen terwijl achter de schermen alles goed wordt geregeld.

Lees meer over hosting >

Kunnen vinden wat u zocht?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top