;

Digitaal maar toch persoonlijk

Dat is onze sleutel tot succes. Wilt u meer weten over onze diensten, een demo of een vrijblijvend gesprek? We gaan graag met u in gesprek.

Kom langs op locatie in Den Haag of Utrecht. Via het Hubbz-concept zijn we op afspraak ook beschikbaar op locatie in Amsterdam, Leiden en Arnhem.

 

Mail ons  Bel 085 042 00 70

 

Contact Fenêtre online solutions

Stel uw vraag

Stuur een e-mail naar info@fenetre.nl
Bel ons op 085 042 00 70
Chat via WhatsApp

Onze kantoren

Den Haag Copy

Fenêtre is al sinds de herontwikkeling van de Caballero Fabriek gevestigd op deze unieke locatie. Gestart boven de garage totdat de CabFab gereed was, zijn we langzaam steeds groter gegroeid en zitten we nu in 2 prachtige grote units aan de andere kant van de Caballero Fabriek.

Saturnusstraat 60 Unit 62
2516 AH Den Haag
Copy
Foto van Nathanael Buwalda
Caballero Fabriek Unit 62

Fenetre meeting in meeting room

Fenêtre is te vinden in Unit 62 en 63 van de Caballero Fabriek. Heb je een afspraak op locatie? Meld je aan bij onze receptie in Unit 62.

We zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving

Utrecht Copy

Fenêtre heeft sinds begin 2018 haar intrek genomen in het inspirerende HNK Utrecht West aan de Weg der Verenigde Naties. HNK Utrecht West is voor ons een echte ‘hub’ voor onze klanten en medewerkers in het midden van het land.

Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
Copy
Foto van Nathanael Buwalda
HNK Utrecht West

Kantoor Utrecht

In dit pand kunnen verschillende bedrijven eigen kantoorruimtes gebruiken, of ruimtes delen in de co-working zone. HNK Utrecht West is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Heb je een afspraak op deze locatie? Gebruik 'Gershwinlaan' om de routeplanner in te stellen.

Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving

Leiden Copy

Sinds 2024 maakt Fenêtre ook gebruik van Hubbz-werkplekken aan Schipholweg 75. Gelegen op een centrale locatie in Leiden. Via het Hubbz-concept zijn we op afspraak voor klanten ook beschikbaar op locatie in Rotterdam, Amsterdam en Arnhem.

Schipholweg 75
2316 ZL Leiden
Copy
Foto van Nathanael Buwalda
Hubbz offices Leiden

Hubbz offices Leiden

In dit concept delen verschillende bedrijven werkplekken om gemakkelijk lokaal hybride te werken. Deze locatie in Leiden is makkelijk te bereiken met zowel fiets, auto als openbaar vervoer.

Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)