;

Technische partners

Microsoft partner logo

Microsoft

Fenêtre is ontwikkelpartner van Microsoft. Door dit partnerschap kunnen we u voorzien van applicaties die gemaakt zijn met de nieuwste Microsoft technologie. Zo gebruiken wij Visual Studio, SQL Server, C# en ASP.NET voor het ontwikkelen van verschillende (web)applicaties. Zo kunnen we u oplossingen bieden met bewezen technologieën die integreren met bestaande systemen.

 

Progress sitefinity partner logo

Progress Sitefinity

Fenêtre is officiële partner van Progress, de ontwikkelaar en leverancier van het Sitefinity Content Management Systeem voor websites, intranetten en portals. Fenêtre heeft ruime ervaring met de Microsoft.NET technologie waarop Sitefinity is gebaseerd. Daardoor kunnen wij het CMS integreren met achterliggende systemen of bronnen op het internet. Zo hebben wij onder andere ervaring met diverse betalingssystemen, webservices en REST, Peoplesoft, SharePoint en back office systemen.

 

Umbraco registered partner logo

Umbraco

Fenêtre is Umbraco gecertificeerd partner. Umbraco is een prachtig, veelgebruikt Deens open source Content Management Systeem gebaseerd op de Microsoft.NET technologie. Umbraco wordt continue doorontwikkeld en er zijn veel mogelijkheden om uw website uit te breiden met interessante functionaliteiten. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen we uw Umbraco website volledig naar uw specifieke wensen inrichten en koppelen met andere systemen of bronnen.

 

Infrastructuur partners

interconnect logo

Interconnect

Interconnect helpt ons met het optimaliseren en het verbeteren van de bereikbaarheid van onze producten. Als Internet Service Provider voor de zakelijke markt voorzien zij ons van betrouwbare IT oplossingen.

 

Microsoft azure logo

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. 

 

 

Security & identity partners

Keeper logo

Keeper Security

Een toonaangevend cyberbeveiligingsplatform ter bescherming van wachtwoorden en gerelateerde vertrouwelijke informatie. Met de zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en geavanceerde versleutelingstechnologie waarmee Keeper wachtwoorden, notities, lijsten en beeldmateriaal opslaat en beveiligt kunnen bedrijven vertrouwen dat hun digitale veiligheid gewaarborgd is.

 

 

Hackdefense logo

HackDefense

HackDefense helpt klanten weerbaar te zijn tegen digitale inbraken door 18 jaar ervaring en technische kennis over hacking en beveiliging toe te passen. Met indringerstests, penetratietests, compliance checking, advies en ondersteuning helpt HackDefense partners met concrete, nuttige stappen naar een robuustere infra­structuur.

 

 

Scrive logo

Scrive

Scrive werd opgericht in 2010 en werd al snel een leider op het gebied van digitalisering. Tegenwoordig gebruiken bedrijven over de hele wereld Scrive om hun document- en contractprocessen te automatiseren met oplossingen die worden aangedreven door elektronische handtekeningen en identificatie.

 

 

Ontwerp- en communicatiebureau's

Plans & pixels logo

Plans & Pixels

De ontwerpers van Plans & Pixels creëren de ultieme online beleving. Prachtige strakke ontwerpen ingericht vanuit uw gebruiker. 

 

 

 

Ook met ons samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)