Technische partners

Microsoft

Microsoft

Fenêtre is ontwikkelpartner van Microsoft. Door dit partnerschap kunnen we u voorzien van applicaties die gemaakt zijn met de nieuwste Microsoft technologie. Zo gebruiken wij Visual Studio, SQL Server, C# en ASP.NET voor het ontwikkelen van verschillende (web)applicaties. Zo kunnen we u oplossingen bieden met bewezen technologieën die integreren met bestaande systemen.

Progress Sitefinity Partner

Progress Sitefinity

Fenêtre is officiële partner van Progress, de ontwikkelaar en leverancier van het Sitefinity Content Management Systeem voor websites, intranetten en portals. Fenêtre heeft ruime ervaring met de Microsoft.NET technologie waarop Sitefinity is gebaseerd. Daardoor kunnen wij het CMS integreren met achterliggende systemen of bronnen op het internet. Zo hebben wij onder andere ervaring met diverse betalingssystemen, webservices en REST, Peoplesoft, SharePoint en back office systemen.

Umbraco

Umbraco

Fenêtre is Umbraco gecertificeerd partner. Umbraco is een prachtig, veelgebruikt Deens open source Content Management Systeem gebaseerd op de Microsoft.NET technologie. Umbraco wordt continue doorontwikkeld en er zijn veel mogelijkheden om uw website uit te breiden met interessante functionaliteiten. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen we uw Umbraco website volledig naar uw specifieke wensen inrichten en koppelen met andere systemen of bronnen.

ICT & infrastructuur partners

Interconnect

Interconnect

Interconnect helpt ons met het optimaliseren en het verbeteren van de bereikbaarheid van onze producten. Als Internet Service Provider voor de zakelijke markt voorzien zij ons van betrouwbare IT oplossingen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. 

Ontwerp- en communicatiebureau's

Gaudi Hoedaya

Gaudi Hoedaya

Gaudi Hoedaya is een veelzijdige ontwerper. Hij is zeer goed in het ontwerpen van logo's, huisstijlen en visual internet design. Op het gebied van visual internet design weet hij de kracht te gebruiken van dit digitale medium. Hierdoor wordt de boodschap zo effectief mogelijk overgebracht. 

Newcraft Group

Newcraft Group

Newcraft Group werkt met de volgende expertise-clusters: strategisch advies, channel management, online marketing, social en concept- of technologie-ontwikkeling. Vanuit deze clusters helpt Newcraft Group klanten met hun digitale transitie.

Plans & Pixels

Plans & Pixels

De ontwerpers van Plans & Pixels creëren de ultieme online beleving. Prachtige strakke ontwerpen ingericht vanuit uw gebruiker. 

Ook met ons samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Bel ons

Stuur een e-mail

Nathanael Buwalda
;