Deel deze pagina
Samen de beste diensten leveren

met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners

Samenwerken

Fenêtre gelooft sterk in samenwerken. Zo kan iedereen zich concentreren op dat waar hij goed in is. Ons continu groeiende partnernetwerk omvat organisaties die diensten leveren en die ons productportfolio aanvullen en versterken.

Naast de hier genoemde partners hebben we ook relaties met andere bedrijven en freelancers. Zo zorgen we altijd voor de juiste mensen op het juiste project. Bent u zelf geïnteresseerd om partner te worden, neem dan contact met ons op.

technische partners

Microsoft

MICROSOFT

Fenêtre is al geruime tijd partner van Microsoft. Door dit partnerschap kunnen we u voorzien van applicaties die gemaakt zijn met de nieuwste Microsoft technologie. Zo gebruiken wij Visual Studio, SQL Server, C# en ASP.NET voor het ontwikkelen van verschillende (web)applicaties. Zo kunnen we u oplossingen bieden met bewezen technologieën die integreren met bestaande systemen.

Progress Sitefinity

Progress Sitefinity

Fenêtre is officiële partner van Progress, de ontwikkelaar en leverancier van het Sitefinity Content Management Systeem voor websites, intranetten en portals. Fenêtre heeft ruime ervaring met de Microsoft.NET technologie waarop Sitefinity is gebaseerd. Daardoor kunnen wij het CMS integreren met achterliggende systemen of bronnen op het internet. Zo hebben wij onder andere ervaring met diverse betalingssystemen, webservices en REST, Peoplesoft, SharePoint en back office systemen.

Registered Umbraco partner

Umbraco

Fenêtre is Umbraco gecertificeerd partner. Umbraco is een prachtig, veelgebruikt (Deens) open source Content Management Systeem gebaseerd op de Microsoft.NET technologie. Umbraco wordt continue doorontwikkeld en er zijn veel gratis of goed betaalbare uitbreidingen beschikbaar om uw website uit te breiden met interessante functionaliteiten. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen we uw Umbraco website volledig naar uw specifieke wensen inrichten en koppelen met andere systemen of bronnen.

Verzekeringsbranche partners

CCS

CCS

Fenêtre is met Diamond online forms te vinden op de marketplace van CCS. Een open ecosysteem voor innovatieve oplossingen kunnen worden toegevoegd aan de CCS software. Met Diamond kunnen verzekeraars en intermediairs voor ieder gewenst proces, zoals schades en naverrrekeningen, zelf formulieren maken en beheren en zo hun dienstverlening optimaliseren.

DIAS software

DIAS software

DIAS software biedt via het Kinetic platform de mogelijkheid om haar software te combineren met diverse databronnen en te integreren met ketenpartners. Door de samenwerking met Fenêtre is het voor de gebruikers van DIAS software mogelijk om een directe koppeling te maken met e-ABS, het Sanctiepl@tform en iDOSpl@tform.

ICT INFRASTRUCTUUR PARTNERS

Interconnect

INTERCONNECT 

Interconnect helpt ons met het optimaliseren en het verbeteren van de bereikbaarheid van onze producten. Als Internet Service Provider voor de zakelijke markt voorzien zij ons van betrouwbare IT oplossingen.

Microsoft Azure

MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. 

ONTWERP- EN COMMUNICATIEBUREAUS

Gaudi Hoedaya

GAUDI HOEDAYA

Gaudi Hoedaya is een veelzijdige ontwerper. Hij is zeer goed in het ontwerpen van logo's, huisstijlen en visual internet design. Op het gebied van visual internet design weet hij de kracht te gebruiken van dit digitale medium. Hierdoor wordt de boodschap zo effectief mogelijk overgebracht. 

Newcraft Group

NEWCRAFT GROUP

Newcraft Group werkt met de volgende expertise-clusters: strategisch advies, channel management, online marketing, social en concept- c.q. technologie-ontwikkeling. Vanuit deze clusters helpt Newcraft Group klanten met hun digitale transitie.

Plans & Pixels

PLANS & PIXELS

De ontwerpers van Plans & Pixels creëren de ultieme online beleving. Prachtige strakke ontwerpen ingericht vanuit uw gebruiker. 

Identiteitsverificatie

Scrive

We ondersteunen het digitaal ondertekenen via Scrive, een betrouwbare SaaS leverancier waarmee we een partnership hebben gesloten. De op blockchain gebaseerde software voldoet aan alle belangrijke wetten inzake elektronische handtekeningen en gegevensprivacy, inclusief eIDAS, GDPR, ESIGN en UETA.

Samenwerken of partner worden?

Ik kom graag in contact!
roger.hendriks@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 53 77 36 77
Contactinformatie Fenêtre >
Roger
top