Deel deze pagina
Software ontwikkelen wij met de laatste technieken

wij volgen de veranderende markt op de voet

Fenêtre maakt als snelle volger gebruik van innovatieve technieken en methodieken die zich al in de praktijk hebben bewezen. We werken met open source producten van onder meer Google en Microsoft. De continuïteit en het onderhoud van de software blijft zo gewaarborgd, ook als u niet meer door ons zou worden geholpen.

Componenten

SILICON low code platform

Fenêtre heeft een slimme manier van software ontwikkelen bedacht die gebaseerd is op softwaregeneratie, standaard componenten en cloud diensten. Afhankelijk van uw wensen en budget leveren we de oplossing die het beste bij u past. Tot vaak wel 3 tot 5 keer sneller dan traditioneel maatwerk en vaak ook goedkoper dan standaardoplossingen. Al deze tools en technieken gebruiken we in ons Silicon low code platform, dat gebaseerd is op onderstaande architectuur.

VEILIGHEID

Veiligheid is belangrijk bij online applicaties. Binnen Fenêtre is veiligheid een essentieel onderdeel van applicatie-ontwikkeling. De door ons geleverde applicaties hebben pentests doorstaan op het hoogste beveiligingsniveau; voor klanten in de overheid, zakelijke dienstverlening en financiële sector. Onze beveiliging is onder andere gebaseerd op OWASP en zelf ontwikkelende richtlijnen die nog een stapje verder gaan.

Veiligheid

3-LAGEN MODEL

We ontwikkelen en genereren onze software in verschillende lagen (layers) zodat de applicatie goed beheersbaar en onderhoudbaar blijft en de elementen los van elkaar te testen zijn. Een goede basis voor de toekomst!

FRONTEND

Voor de weergave op desktop of op laptop werken we met moderne, bewezen technieken. Deze zorgen ervoor dat we snel mooie, gebruiksvriendelijke en stabiele websites, portals en business applicaties kunnen bouwen.

Mobiele applicaties ontwikkelen we, afhankelijk van de wensen en budget, in Xamarin. Voordeel is dat 90% van de sourcecode voor zowel iPhone als Android werkt. Dat scheelt in de doorlooptijd én kosten.

BUSINESS LOGIC

Alle logica, regels en communicatie met de dataopslag bevindt zich in deze laag. Als basis gebruiken we Microsoft open source .NET Core, een zeer stabiel en wijdverbreid framework. Als ontwikkeltaal C#, een object georiënteerde en zeer flexibele taal. Voor de communicatie richting frontend wordt gebruik gemaakt van API’s. Voor de communicatie met dataopslag werken we met onder andere met Entity Framework en Linq.

DATA STORAGE

In deze laag worden de gegevens opgeslagen. Hiervoor maken we gebruik van de Microsoft SQL Server database server en XML en/of JSON opslag. Voor opslag van meer tekstgerichte gegevens en complexe zoek- en analyse mogelijkheden maken we gebruik van Elastic.

3Tier model

Vue.jsXamarin KendoUISyncfusionBootstrap

SassLESSHTML5 TypeScript

SOAPRESTdotNET coreEntity Framework CoreASPdotNet CoreC#

SQLserverPostgreSQLJSONelastic

 CLOUD SERVICES

Er zijn op het internet veel handige diensten beschikbaar die in web- en mobiele applicaties gebruikt kunnen worden. Denk aan het opzoeken van bedrijfsinformatie, het online betalen of het tonen van informatie op kaarten. Fenêtre heeft ruime ervaring in het koppelen met diverse diensten.

Integratie

Meer weten over onze technieken?

Ik help u graag verder!

roger.hendriks@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 53 77 36 77
Contactinformatie Fenêtre >
Roger
top