Deel deze pagina
Samen met u werken we toe naar het beste resultaat

laat u verrassen door onze unieke aanpak

Werken met Fenêtre is uniek binnen de internet en ICT branche. We kunnen het natuurlijk zelf roepen maar we laten het liever onze klanten vertellen. Volgens hen is Fenêtre:

"flexibel", "soepel", "behulpzaam", "toegankelijk", "betrokken", "vakbekwaam", "professioneel", "deskundig", "innovatief", "creatief", "oplossingsgericht", "betrouwbaar",  "efficiënt", "pragmatisch"

Waarom klanten dit zeggen? Dat leest u hieronder. 

BETROKKEN EN KLANTGERICHT

Wij denken vanuit u en uw organisatie, mens en techniek. Voor ons zijn oplossingen niet alleen een adviesrapport of een stuk software. Wij leveren oplossingen die meerwaarde bieden en door alle betrokkenen dagelijks met plezier worden gebruikt. De software moet passen binnen de cultuur en structuur van uw organisatie. Zo blijven bestaande investeringen bewaard en wordt optimaal gebruik gemaakt van nieuwe mogelijkheden.

Maximaal support

HULPVAARDIG EN FLEXIBEL

Stoort u zich vaak aan slechte service? Wij ook! Daarom hebben we als uitgangspunt service, service en service! Wij zijn goed bereikbaar via de e-mail, telefoon en sociale media. Medewerkers van Fenêtre reageren alert en proactief. Ons gebruiksvriendelijk Supportnet, waar we online met klanten samenwerken aan hun oplossingen, draagt hieraan bij. Hosting wordt 24x7 gemonitord. Wilt u snel starten met uw project? Dan kijken we altijd of er nog een gaatje te vinden is.

OPLOSSINGSGERICHT EN SMART

Software staat of valt met toepasbaarheid, kwaliteit én gebruiksvriendelijkheid. Onze oplossingen werken stabiel, intuïtief en verhogen de kwaliteit van uw dienstverlening. We noemen dat ook wel self explaining applicaties. Er is direct een slag gewonnen bij de acceptatie door de eindgebruiker. Op basis van onze ervaring, kennis en liefde voor het vak borgen wij kwaliteit. Innovatie, kennisopbouw en kennisdeling maken onderdeel uit van ons dagelijks werk. Resultaat hiervan is een oplossing die werkt!

We houden van oplossingen

Innovatie

CREATIEF EN INNOVATIEF

In de internetwereld gaan ontwikkelingen razendsnel. Denk aan innovaties op het gebied van sociale media marketing, nieuwe software technologieën of ontwikkelingen op het gebied van vindbaarheid van websites (SEO). Wij geloven niet in het najagen van hypes, maar zijn wel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  We helpen u graag deze toe te passen als deze voor uw organisatie echte meerwaarde bieden. Ook onze eigen organisatie verbeteren we continu zodat u oplossingen krijgt die efficiënt en slim zijn ontwikkeld.

OPEN EN PRAGMATISCH

Bij ons geen addertjes onder het gras. Eerlijk, pragmatisch en open zaken doen is ons uitgangspunt. Wij stellen een realistische offerte op en houden u goed op de hoogte van de projectvoorgang. Open samenwerken en uitgaan van een lange termijn relatie geeft u uiteindelijk het beste resultaat.

BETROUWBAAR

Op basis van deze uitgangspunten en onze Agile projectaanpak slagen al onze projecten en maken we uw verwachtingen meer dan waar. Dat  is sinds onze oprichting ook het geval. We zijn trots op ons 100% succesratio.

Alles werkt

Onze unieke werkwijze ervaren?

Ik help u graag verder!

roger.hendriks@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 53 77 36 77
Contactinformatie Fenêtre >
Roger
top