Deel deze pagina

Villa Pardoes - Aanmeldproces gasten gedigitaliseerd

Villa Pardoes bezorgt gezinnen met ernstig zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar een weekje ontspanning. Deze gezinnen moeten zich hiervoor aanmelden. Voorheen werd het aanmeldformulier verstuurd per post en via een omslachtig papieren proces afgehandeld. Dankzij Fenêtre kunnen de gezinnen zich nu ook online gemakkelijk aanmelden én is het hele proces daarachter volledig geoptimaliseerd voor alle betrokkenen. 
Door samen met de Villa een helder procesmodel uit te werken heeft Fenêtre het project snel realiseren.
Voorbeeld workflow Villa Pardoes - 2.PNGVoorbeeld workflow Villa Pardoes.PNG
Voorbeeld procesflows van het aanmeldproces
Een gezin kan zich nu snel en gemakkelijk aanmelden. Er hoeft niet te worden ingelogd, dat zorgt voor een laagdrempelige toegang. Als het gezin zich heeft aangemeld, wordt de aanmelding digitaal doorgestuurd voor beoordeling, via arts en medische commissies. Dit is een ingewikkeld proces met diverse stappen en goedkeuringen dat volledige wordt ondersteund door de applicatie. Na een goedkeuring is de aanmelding compleet en kan het gastgezin worden uitgenodigd voor een verblijf in Villa Pardoes.

VillaPardoes Aanmeldapp
Deze processen werden voorheen altijd uitgevoerd per post, door de vernieuwde aanmeldapplicatie wordt er tijd gewonnen en miscommunicatie voorkomen en kunnen de gezinnen sneller genieten van een weekje ontspanning!

Tijdens een vorige samenwerking met Villa Pardoes heeft Fenêtre een CRM en ondersteunende applicatie ontwikkeld om de processen betreffende het vrijwilligersbeheer, de gastenservice en de fondswerving te verbeteren. Ook hier was Peter Persoon, de Algemeen Directeur van Villa Pardoes, erg tevreden over het geleverde werk: “Fenêtre levert professioneel maatwerk met oog voor het goede doel!”. Wij zijn als Fenêtre trots dat we de Villa kunnen helpen met mooie applicaties en hanteren hierbij ook ons goede doelen tarief.

afbeelding logo Villa Pardoes

SAMENVATTEND

  • Sneller en gemakkelijker aanmeldproces voor alle betrokkenen
  • Laagdrempelige toegang tot de aanmeldapplicatie
  • Van onoverzichtelijke papieren naar een overzichtelijk digitaal proces


Ook geïnteresseerd in een nieuwe applicatie of een soepel lopend proces? Neem gerust contact op.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top