Deel deze pagina

Villa Pardoes - Aanmeldproces geoptimaliseerd

Villa Pardoes bezorgt gezinnen met ernstig zieke kinderen 607_villa-pardoes-logo-klein.pngtussen de 4 en 12 jaar een weekje ontspanning. De gezinnen moeten zich hiervoor aanmelden. Voorheen werd het betreffende aanmeldformulier verstuurd per post, maar dankzij Fenêtre kunnen de gezinnen zich nu ook online gemakkelijk aanmelden én is het hele proces daarachter volledig geoptimaliseerd voor alle betrokkenen.
 
Je als gezin aanmelden kan nu snel en gemakkelijk. Er hoeft niet te worden ingelogd, dat zorgt voor een laagdrempelige toegang tot de applicatie. Als het gezin zich heeft aangemeld, kan dit direct worden doorgestuurd naar een arts, die het beoordeeld. Als de arts niet in het systeem staat, worden deze gegevens opgezocht, aangevraagd en in het systeem verwerkt. De arts moet de aanmelding aanvullen met medische gegevens. Vervolgens is de aanmelding compleet en kan er worden beoordeeld of het gastgezin uitgenodigd kan worden voor een verblijf in Villa Pardoes.

Deze processen werden altijd gedaan per post, door de vernieuwde aanmeldapplicatie wordt er tijd gewonnen en kunnen de gezinnen sneller genieten van een weekje ontspanning!
 
Tijdens een vorige samenwerking met Villa Pardoes heeft Fenêtre een applicatie ontwikkeld om de processen betreffende het vrijwilligersbeheer, de gastenservice en de fondswerving te verbeteren. Hierbij was Peter Persoon, de Algemeen Directeur van Villa Pardoes, erg tevreden over het werk wat werd geleverd: “Fenêtre levert professioneel maatwerk met oog voor het goede doel!”.

Samenvattend

-    Sneller en gemakkelijker aanmeldproces voor alle betrokkenen
-    Een laagdrempelige toegang tot de aanmeldapplicatie
-    Van onoverzichtelijke papieren gedoe naar een overzichtelijk digitaal proces

Zit u ook te denken aan een nieuw omvangrijk maatwerksysteem of een beter aanmeldproces, aarzel dan niet en neem contact op met Eric Kruis per e-mail of bel direct 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top