Deel deze pagina

Willis - Applicaties van Willis geoutsourced naar Fenêtre

Het beheer van twee core business applicaties van verzekeringsmakelaar Willis, zijn aan Fenêtre overgedragen.

Willis Towers Watson is een wereldwijd gevestigd bedrijf. Met zijn risico-adviseurs, verzekerings- en herverzekeringsmakelaars is het werkzaam op alle continenten. Willis biedt experts op het gebied van analyse, modellering en mitigatie-strategieën bij wereldwijde handel en extreme gebeurtenissen.

Omdat de applicaties initieel niet door Fenêtre zelf zijn gebouwd, heeft Fenêtre vooraf een analyse, training en studie verricht om het outsourcing proces zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Er was nog geen testomgeving, dus heeft Fenêtre hiervoor gezorgd, waardoor Willis mogelijke aanpassingen aan de applicatie eerst kan testen. De applicaties worden op locatie voor Fenêtre beheerd en aangepast.

De eerste applicatie zorgt ervoor dat polissen, claims en boekingen uit de verzekerings backoffice software, genaamd Bridge, automatisch worden doorgezet naar e-ABS, het elektronisch Assurantie Beurs Systeem, is een geavanceerd ICT-systeem waarmee digitaal- en dus snel en efficiënt- onderling gegevens kunnen worden uitgewisseld dat ook door Fenêtre wordt beheerd.

De tweede applicatie zorgt ervoor dat transacties uit het verzekeraarsnetwerk ADN automatisch worden doorgezet naar de core verzekerings backoffice software, genaamd Bridge.

Samenvattend

  • Beheren en aanpassen op locatie
  • Beheren en aanpassen geoutsourced
  • Aanpassingen eerst getest in test omgeving
  • Gegevens automatisch doorgezet naar e-ABS
  •  Straight through processing: Snel en efficiënt onderling gegevens uitwisselen tussen verzekeraars systemen

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top