Deel deze pagina

ESA BIC - Awareness app

In samenwerking met de European Space Agency (ESA) heeft onze dochteronderneming Keen On Apps een awareness platform met bijbehorende app gecreëerd om mensen bewust te maken van klimaatontwikkelingen in de wereld. De app maakt satellietbeelden geschikt voor mobiel device. Met de app kan men verschillende klimaatontwikkelingen bekijken en meemaken.

ESA Awareness picDe ESA app kan ingezet worden voor diverse doeleinden. Zo kunnen gebruikers de ontbossing van Canada en de aanleg van een teerzandmijn van begin tot eind bekijken aan de hand van satellietbeelden. Ook is te zien hoe een gletsjer verdwijnt naarmate de tijd verstrijkt. Naast het verkrijgen van inzicht in milieuontwikkeling en natuurverschijnselen kan de app ingezet worden voor o.a. architectuur en landbewerking (voor boeren).

De app is gemaakt in kader van innovatiecluster ESA BIC en is werkzaam op Android, iPhone en iPad. Ondanks de complexiteit is de ESA app voor gebruikers eenvoudig te gebruiken. Deze app prikkelt de visuele zintuigen met korte video’s. In de video’s is met behulp van kleuren duidelijk de verandering te zien van geografische ontwikkelingen.

De app is te gebruiken door alle bedrijven die complexe geografische informatie op een eenvoudige manier willen aanbieden aan gebruikers of zelf ontwikkelingen willen volgen en analyses willen uitvoeren. De gebruiker krijgt snel en eenvoudig satellietinformatie ter beschikking op zijn mobiel device. Verder kunnen bedrijven de ESA app inzetten als promotiemiddel.

Samenvattend

  • Awareness platform met bijbehorende mobiele apps
  • Presenteert gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke satellietbeelden
  • Werkzaam op Android, iPhone en iPad

 

Wilt u ook een mobiele app laten ontwikkelen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top