Deel deze pagina

Livewords - Online bestelmodule Livewords

Showcase-webpng.png

Bestelmodule LIVEWORDS Express

Livewords (voorheen Concorde Group) is de marktleider op het gebied van vertalingen en tolken. Zo bedienen zij een groot diversiteit aan klanten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Klanten van Livewords zijn onder andere COA, Nederlandse Politie, UWV, CZ, Hewlett Packard, WE, ASML, Nespresso, Foot Locker en Hema. Voor Livewords realiseert Fenêtre al een aantal jaar het gehele digitale proces met de daarbij behorende digitale producten. Onderdeel van de digitale producten is het bestellen van een vertaling via de website. Wij zijn gevraagd om dit bestelproces te optimaliseren op basis van gebruikservaringen van huidige besteldienst op Livewords.nl en de besteldienst van 24h-vertalingen.

Oplossing

Conversie verhogende bestelmodule

Op basis van twee bestelprocessen is gekeken naar de gebruikerservaringen en wensen van Livewords om zodoende de conversie en het gemak van bestellen te verhogen. De klant moet op zo simpel en snel mogelijke manier een bestelling kunnen plaatsen. Hiervoor is voor de website Livewords.nl de bestelmodule geoptimaliseerd.

Via de bestelmodule Livewords Express kan de klant nu direct teksten snel en voordelig laten vertalen, zonder eerst te wachten op een offerte van een accountmanager. De bestelmodule is geschikt voor korte teksten, zoals brieven, persberichten en web-teksten.

Na het uploaden van de document(en) kiest de klant de brontaal en de taal of talen waarnaar er vertaald moet worden. De klant ziet direct de prijs op basis van automatische woordtelling en de uiterlijke levertijd. Wanneer de klant talen of bestanden toevoegt, verandert ook de prijs. Om de bestelling te kunnen plaatsen, is een account nodig.

Koppeling met backoffice

De bestelmodule is gekoppeld aan de backoffice van Livewords. Wanneer een klant een bestelling plaatst wordt er automatisch een opdracht uitgezet bij geschikte en beschikbare vertalers. Door geavanceerde algoritmen worden er vertalers geselecteerd en krijgen de beschikbare vertalers een uitnodiging van de opdracht. Vervolgens wordt de opdracht geaccepteerd en wordt de vertaling gecontroleerd en verzonden naar de klant.

Samengevat

  • Bestelproces aangepast op basis van gebruikerservaringen
  • Simpel en conversie verhogend bestelproces
  • Laagdrempelig invulformulier
  • Automatische uitvraag naar vertalers
  • Direct gekoppeld aan backoffice voor snelle vertaling
  • Bestelformulier in Sitefinity CMS
  • Maatwerk oplossing

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top