Deel deze pagina

Informatiepunt EPD - Dynamisch formulieren systeem


Fenêtre kreeg vanuit het Informatiepunt EPD de vraag of het mogelijk was om via een online applicatie haar formulieren op een gebruiksvriendelijke manier te beheren. Met deze gedachte zijn wij aan de slag gegaan en hieruit is het dynamische formulieren systeem ontstaan. 

Het Informatiepunt behandelt ongeveer 5.000 aanvragen per maand. Om de aanvrager direct naar de juiste aanvraagformulieren te Info epd website afbeeldingleiden, heeft Fenêtre een kieswijzer ingebouwd. Aan de hand van gerichte vragen, wordt de aanvrager via een wizard nu direct naar de juiste formulieren geleid. De relevantie van de vragen is door de beheerders zelf op ieder ogenblik aan te passen. Uiteindelijk wordt van het formulier automatisch een PDF gegenereerd dat kan worden ondertekend door de aanvrager.

Speciaal voor het EPD heeft Fenêtre ervoor gezorgd dat de applicatie ook een functie bevat om postcodes te zoeken. Online wordt Info EPD kieswijzer afbeeldinggecontroleerd of een ingevoerde postcode correct is en vervolgens wordt de bijbehorende "straat en/of plaats" getoond.

Een groot voordeel van de applicatie is dat de online formulieren voldoen aan de zogenaamde 'drempelvrij' eis. Fenêtre houdt hierdoor rekening met ouderen en mensen met een functiebeperking op het internet. Dit betekent dat complexe formulieren ook zonder opmaak en zonder JavaScript goed lees- en werkbaar blijven.

Het door Fenêtre ontwikkelde dynamische formulieren systeem laat zien dat het beheer van formulieren zowel slim als eenvoudig kan worden ingeregeld.

Samenvattend

  • Gebruiksvriendelijke formulieren
  • Online applicatie voor eenvoudig beheer
  • Automatische omzetting naar PDF bestand
  • Speciale postcode zoek functionaliteit
  • Formulieren voldoen aan 'drempelvrij' eis
  • Gebouwd op basis van ASP.NET en jQuery technologie
  • Gebaseerd op Microsoft Entity framework en Silicon low code platform.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top