Deel deze pagina

Stichting Cogis - Forum Kind en Trauma

Cogis kind en trauma forum afbeeldingFenêtre heeft voor Cogis (kennisinstituut  voor sociale en psychische gevolgen van oorlog, vervolging en geweld) een forum, genaamd Kind & Trauma, ingericht.

Het forum Kind & Trauma is gerealiseerd op basis van het open source product YetAnotherForum . Dit forum bevat onder andere de mogelijkheid tot het opzetten van openbare en privé-discussies. Daarnaast bestaat er een zoekfunctie en is er de mogelijkheid om discussies te groeperen. Deelnemers registreren zichzelf en kunnen daarna direct mee discussiëren.

Fenêtre heeft verder de lay-out naar de stijl van de Cogis website aangepast, de Nederlandse vertaling in het forum verwerkt, training gegeven bij Cogis over het gebruik en het forum ten slotte op de server geïnstalleerd.

Het forum Kind & Trauma zorgt ervoor dat onbesproken onderwerpen bespreekbaar worden. Anoniem en vanuit je eigen huis. Voor de verwerking van trauma's bij kinderen kan de opgedane informatie van een forum bijdragen aan de eerste stappen richting een goede afloop.

Samenvattend

  • Fenêtre levert forum Kind & Trauma aan Cogis
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C#, AJAX en jQuery technologie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top