Deel deze pagina

Fenêtre - Management Dashboard

Fenêtre heeft een Windows Store App ontwikkeld om zijn eigen projectvoortgang altijd en overal te kunnen volgen. Deze Windows app, genaamd Management Dashboard, is gekoppeld aan onze bestaande database door middel van webservices, zodat we op onze tablets de meest up-to-date informatie zien. 

Visueel
De Management Dashboard app is visueel ingesteld met grafieken, lijndiagrammen en zelfs ‘snelheidsmeters’ zodat we in één oogopslag zien wat de voortgang is van alle projecten in totaal, welke projecten goed draaien en op welke projecten te veel uren worden gemaakt. Zo zijn we steeds in control! In de Management Dashboard app wordt onderscheid gemaakt tussen vaste prijs (fixed price), nacalculatie (time/material) en periodieke projecten in het geval van bijvoorbeeld service contracten. Deze hebben ieder hun eigen wijze van aansturing nodig.  

 Afbeelding Management Dashboard Afbeelding Management Dashboard
 

Urenverloop per project

 

Uitputting per project

 

 

Windows functionaliteiten
De Management Dashboard app heeft allerlei Windows app functionaliteiten, zoals de app bar (met diverse opties zoals: refresh, pin to start, reset, uren exporteren), filters en de charms bar.

 Afbeelding Management Dashboard Afbeelding Management Dashboard
 

Key Performance Indicators

 

Totaaloverzicht lopende projecten

 

 Wilt u ook een Dashboard en overal inzicht hebben in de voortgang van uw projecten?
De functionaliteiten van deze Management Dashboard app zijn specifiek op uw bedrijf aan te passen. Dit betekent dat Fenêtre voor u een Management Dashboard app kan maken die perfect aansluit op uw werkwijze en projectgegevens, zodat u altijd en overal op de hoogte bent van uw projectverloop.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top