Deel deze pagina

UvT - Me Judice online economen panel

plaatje.png

De Me Judice website, een website waar economen samen in debat kunnen gaan, was toe aan een nieuw uiterlijk, nieuwe functionaliteit en een groter bereik. Fenêtre heeft de Universiteit van Tilburg meegeholpen dit doel te behalen met een volledige herontwikkeling van de website.

Fenêtre heeft op basis van een uitgebreid functioneel ontwerp de website voor Me Judice Economenpanel opnieuw ontwikkeld en geïmplementeerd. De MeJudice.nl website is een initiatief van de Universiteit van Tilburg door professor Financieel Management Kees Koedijk en professor Economie Harry van Dalen. Me Judice is een onafhankelijk discussieforum met als doel het debat onder economen te stimuleren en bevat hoge kwaliteit economische informatie.

MeJudice - WebsiteDe site is gerealiseerd met Telerik Sitefinity CMS, een modern, uitgebreid en gebruikersvriendelijk CMS dat goed toepasbaar is bij drukbezochte websites met een moderne look & feel. Het CMS is uitgebreid met de specifieke wensen, denk hierbij aan het automatisch doorplaatsen van artikelen naar Twitter en Facebook. De online tools MailChimp (nieuwsbrief mailsysteem) en Disqus (discussieforum) zijn naadloos geïntegreerd met de website.

Er is een uitgebreide analyse gemaakt van gebruikersnavigatie met behulp van menustructuren, zoekmachine (vrije tekst) en slim geplaatste links en filters voor artikelen, auteurs, onderwerpen, thema’s en evenementen.

Ten slotte is er vanaf de start ontwikkeling rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), FaceBook OpenGraph (geposte artikelen worden hiermee goed overgenomen) en de laadsnelheid van de website.
 
Deze aanpassingen hebben geleid tot een veel groter bereik (meer traffic) en een hogere bekendheid in de media van de Me Judice website. Wij zijn trots op dit resultaat.

Samenvattend

  • Website was toe aan vernieuwing en meer traffic
  • Responsive
  • Door de nieuwe website zijn er nu meer bezoekers, heeft site unieke positionering voor Universiteit van Tilburg en zijn er diverse artikelen geplaatst in de landelijke pers
  • Heldere navigatie en strak ontwerp
  • SEO optimalisatie op topniveau
  • Geïntegreerd met MailChimp, Disqus, Facebook OpenGraph en GoogleCustomSearch
  • Makkelijk en snel onderhoudbaar met het gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C# en jQuery technologie
  • Ontwikkeld mede met Silicon low code platform.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top