Deel deze pagina

VNAB - Online verzekeringsplatform

De VNAB, de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt, heeft Fenêtre gevraagd om de functionaliteit en techniek van e-ABS te verbeteren. Hierdoor kunnen de makelaars en verzekeraars hun proces nog efficiënter afhandelen.
 
De VNAB, Vereniging Nederlands Assurantie Beurs, is de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Zij behartigt de belangen van de (register)makelaars en verzekeraars, die actief zijn op de verzekeringsmarkt voor industriële, complexe of omvangrijke risico’s.
 
Om deze belangen te kunnen behartigen worden de aangesloten makelaars- en verzekeraarsleden voorzien van faciliteiten. Eén van die faciliteiten is e-ABS. E-ABS, elektronisch Assurantie Beurs Systeem, is een geavanceerd ICT-systeem waarmee digitaal -en dus snel en efficiënt- onderling gegevens kunnen worden uitgewisseld. De makelaars en verzekeraars kunnen gegevens uitwisselen over offertes en polissen, schades en transacties.

De VNAB heeft Fenêtre gevraagd om de functionaliteit en techniek van e-ABS te verbeteren. Fenêtre heeft, binnen het afgesproken budget en de afgesproken doorlooptijd, met versie 4.5 het goedkeuringsproces voor de verzekeringen geoptimaliseerd en de performance verder verhoogd. Zo wordt de verzekering sneller actief voor de verzekerde.

Samenvattend

  • E-ABS verder uitgebreid in versie 4.5
  • Nog sneller en efficiënter proces binnen financiële markt
  • Binnen het afgesproken budget en de afgesproken doorlooptijd opgeleverd


Zit u ook te denken aan outsourcing of een nieuwe omvangrijke webbased maatwerksysteem, aarzel dan niet en neem contact met Eric Kruis per e-mail of bel direct 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top