Deel deze pagina
Facturen direct digitaal versturen

voor een helder overzicht en een snelle betaling

KLANTVRAAG

Het NIVRE, Nederlands Instituut Van Register Experts, beheert de registers van meer dan 1300 Schade-experts, Risicodeskundigen en Coördinatoren Fraudebeheersing. Het NIVRE verwacht van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. De bij het NIVRE ingeschreven personen en organisaties hadden via het portal geen direct inzicht in facturen voor lidmaatschapen, borderellen en opleidingen. Daarnaast had men een koppeling met Exact Globe met hoge jaarlijkse kosten. De vraag van het NIVRE bestond uit twee delen: optimaliseren van het facturenproces en direct de overstap naar Exact online doorvoeren.

OPLOSSING

Voor het NIVRE is het nu mogelijk om tijdens facturatieproces alle facturen te genereren als PDF, deze direct via e-mail te verzenden en binnen de portal beschikbaar te maken. Borderellen worden alleen nog gecreëerd voor organisaties die deze moeten ontvangen. Daarnaast is de dure koppeling van de facturen naar de portal vervangen door een koppeling zónder jaarlijkse kosten. Tot slot is de koppeling aangepast zodat deze werkt met Exact online.

"Een grote toegevoegde waarde door hun meedenken, oplossingsgerichtheid, creativiteit en de uitgebreide aanwezige kennis over mogelijkheden."
NIVRE
Astrid Oosthof
Operationeel manager
Astrid-Oosthof.png

RESULTAAT

  • Direct digitaal versturen van facturen
  • Onnodig handmatig werk geautomatiseerd
  • Direct inzicht in eigen facturen via de portal voor de leden
  • Snellere betaling van facturen aan het NIVRE
  • Koppeling met en synchronisatie naar Exact online
  • Onderdeel van het portal van het NIVRE

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top