Deel deze pagina

NHS - Paniek en Angst app voor NHS

Voor de Nederlandse Hyperventilatie Stichting (NHS) heeft Fenêtre een Paniek en Angst App ontwikkeld voor Android en iPhone. De app biedt informatie over Hyperventilatie en audio- en bewegingsoefeningen tegen Hyperventilatie en paniek aanvallen.

NHS is een landelijke non-profit patiëntenorganisatie. De organisatie is al 31 jaar actief voor mensen met hyperventilatie.

De gebruiker van de app krijgt tips en informatie zoals: Wat is Hyperventilatie? Wat zijn de oorzaken? Wat te doen bij een acute aanval.

Voor leden van de Hyperventilatie Stichting zijn er extra functionaliteiten beschikbaar zoals een Hyperventilatie dagboek en extra audio oefeningen.1198_nhs-iphone.png

De NHS kan via een content management systeem zelf de teksten en schermen van de App beheren. De schermen in de app worden bij een actieve internetverbinding vervangen door de nieuwste versie.

Samenvattend

  • Veelzijdige applicatie met informatie, audio- en bewegingsoefening
  • Extra’s voor leden
  • NHS kan zelf content beheren
  • Bij internetverbinding worden de schermen vernieuwd

Meer over onze mobiele oplossingen.

Zit u ook te denken aan het ontwikkelen van een mobiele applicatie? Dan kunt u contact opnemen met Eric Kruis per e-mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top