Deel deze pagina

VNAB - Polisdossier Migratie Tool

VNAB hpmt applicatie afbeeldingVoor de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) heeft Fenêtre de Handmatige Polisdossier Migratie Tool (HPMT) ontwikkeld.  De VNAB is de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt. De vereniging behartigt de belangen van de makelaars en verzekeraars, die actief zijn op de verzekeringsmarkt voor industriële, complexe of omvangrijke risico’s.

Via de HPMT-webapplicatie kunnen makelaars van de VNAB handmatig polisdossiers klaarzetten. Door de polisdossiers op deze manier op te voeren kan de tijdsduur van de migratie naar Placement sterk worden verkort. Het voordeel voor de gebruikers van de HPMT is dat via deze applicatie polisdossiers sneller kunnen worden opgevoerd dan via de wizard die in e-ABS wordt gebruikt (e-ABS is een geavanceerd ICT-systeem waarmee makelaars, verzekeraars en expertisebureaus digitaal - en dus snel en efficiënt - onderling gegevens kunnen uitwisselen). Deze snelheidswinst komt onder meer door de toegevoegde navigatie en de kopieerfunctionaliteit.

Verder wordt gebruik gemaakt van diverse AJAX mogelijkheden om de gebruikersvriendelijkheid te vergroten. Daarnaast zijn er nu exports mogelijk naar het centrale VNAB-systeem met behulp van webservices. De toegankelijke tool is gemaakt via het door Fenêtre ontwikkelde Silicon Agile Development tool waarmee zeer kostenefficiënt professionele applicaties voor het web gerealiseerd kunnen worden.

Samenvattend

  • Vanwege de webapplicatie kunnen makelaars handmatig polisdossiers klaarzetten
  • Tijdsduur wordt zo ingekort
  • Webservices maken exports naar het centrale VNAB-systeem mogelijk
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C# en jQuery technologie
  • Gebaseerd op Silicon low code platform.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top