Deel deze pagina

Textcetera - Proefschriftservice.nl

Textcetera, een ervaren vormgevingsbureau, heeft Fenêtre gevraagd om een themasite op te zetten. De themasite, proefschriftservice.nl, is bedoeld voor promovendi zodat zij hun proefschrift online kunnen publiceren.

Textcetera, een ervaren vormgevingsbureau, heeft zich gespecialiseerd in de opmaak van boeken en andere publicaties. Net als Fenêtre is zij gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag.
 
Voor promovendi wil Textcetera een themasite, Proefschriftservice.nl, opzetten, zodat zij hun proefschrift kunnen publiceren. Eén van de wensen was dat Proefschriftservice.nl net zo visueel aantrekkelijk zou worden als: economie voor jou, een eerder afgerond project van Fenêtre voor Tilburg University. Hiermee wil Textcetera directer inspelen op de behoefte van promovendi voor de opmaak en productie van hun proefschrift.

Er is een analyse en ontwerp gemaakt, op basis van interviews, brainstormsessies en prototypes. Met deze aanpak zorgt Fenêtre ervoor het gewenste resultaat in de gewenste doorlooptijd te realiseren.

De op maat gemaakte website is gebaseerd op Silicon. Hierdoor is de site snel, flexibel en binnen het budget opgeleverd. De website is geoptimaliseerd voor SEO, waardoor deze goed vindbaar is. Proefschriftservice.nl is ontwikkeld met behulp van Microsoft ASP.NET C#4.0 technologie.

Wilt u net als Textcetera uw klant sneller voorzien van digitale producten? Neem dan snel contact op met Eric Kruis per e-mail of bel naar 088 664 27 28.

Samenvattend

  • Visueel aantrekkelijk
  • Directer inspelen op de wensen van uw klant
  • Maatwerk
  • Snel, flexibel en binnen budget opgeleverd
  • Goed vindbare website, door geoptimaliseerde SEO
  • Ontwikkeld m.b.v. Microsoft ASP.NET C#4.0

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top