Deel deze pagina

Jacobs Douwe Egberts - Interim Projectmanagement

In 2012 is de nieuwe naam 'D.E MASTER BLENDERS 1753' bekend gemaakt voor de koffie- en theedochter van Sara Lee die later  zelfstandig naar de Amsterdamse beurs wordt gebracht. Website D.E MASTER BLENDERS 1753 is actief in Europa, Brazilië, Australië en Thailand met merken als Douwe Egberts, Senseo, L'Or EspressO, Marcilla, Pilão, Moccona, Pickwick en Hornimans.

Fenêtre is verantwoordelijk voor het 904_de-master-blenders-website-top.pngprojectmanagement van de nieuwe website. Kenmerkend voor dit project zijn de diverse externe partijen: branding, techniek, tekst, fotografie, vertaalbureau en de korte doorlooptijd. Dit maakte het project zeer complex en uitdagend. Exact op 14 maart om 14:00 op de ‘Investor Day’ voor potentiële investeerders in de Westergasfabriek te Amsterdam is de nieuwe website gelanceerd.

Onder de nieuwe naam D.E MASTER BLENDERS 1753 is de koffiefabrikant Douwe Egberts dinsdag 12 juni naar de beurs gegaan.

Daarnaast is 2 juli het hoofdkantoor van Utrecht naar Amsterdam verhuisd. Op deze datum is tevens de herziene website compleet in gebruik genomen. Fenêtre is verantwoordelijk voor het projectmanagement voor de lancering van deze herziene website met o.a. koppelingen naar Thomson Reuters (financieel) en Taleo (vacatures).

De daadwerkelijke beursgang van D.E MASTER BLENDERS 1753 naar de Amsterdamse beurs zal op 9 juli plaatsvinden. Tot deze tijd zal het traject door Fenêtre begeleid worden.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top