Deel deze pagina
Realtime inzicht leidt tot betere zorg

gebruiksvriendelijk en eenvoudig data verzamelen met de mobiele app

klantVRAAG

App-store-icon.pngplay-playstore-icon.png

Qualizorg betreft de marktleider in Nederland voor het uitvoeren van patiënten ervaringsonderzoek in de gezondheidszorg. Door middel van offline en online onderzoek onder klanten van zorginstellingen stellen zij de individuele patiënt centraal. Via het dashboard Qualiview kan de zorgaanbieder inzicht krijgen in de data (denk aan tevredenheid, behandel methode etc) van de patiënt. Om de zorgverlener eenvoudig inzage te geven in de reacties van de patiënt, is ons gevraagd om een mobiele applicatie te ontwikkelen.

UPDATE

De nieuwe versie van de Qualiview-applicatie bestaat uit onderhoud en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten.  De gebruiker is nu in staat om informatie vanuit de applicatie te delen met Whatsapp en daarnaast is de werking van de applicatie in offline modus een stuk verbeterd. Een nieuwe andere functionaliteit zijn pushberichten met deeplink naar een pagina in de applicatie. De gebruiker komt met het klikken op de ontvangen link, direct op de juiste locatie in Qualiview-app. 

OPLOSSING

Om de zorg en dienstverlening te verbeteren is op basis van een serious game de applicatie van Qualiview ontwikkeld. Een zorginstelling bepaald samen met de specialisten van huidtherapie, oefentherapie, fysiotherapie en logopedie een aantal doelstellingen die verwerkt worden in de timeline van de applicatie. Met deze doelstellingen op basis van de vragenlijsten gaan de specialisten aan de slag, denk hierbij aan tevredenheid van de klant voor een bepaalde behandeling. De vragenlijst worden in opdracht van de zorgverlener verstuurd naar de patiënten en verwerkt in Qualiview. In het beloningsysteem van de app kan de specialist zien of hij/zij op de juiste weg is. Bij een wijziging in de score van een doelstelling wordt de specialist op de hoogte gehouden door een pushbericht. Daarnaast biedt de applicatie ook een klassement, tips en een poll aan voor de specialisten. In het klassement staat hoe een bepaalde specialist zich verhoudt ten opzichte van haar collega’s. Door het klassement wordt de specialist gemotiveerd om haar doelstellingen te verbeteren. Bij de ontwikkeling van de applicatie is de laagdrempeligheid van de app nooit uit het vizier geraakt.

"Door korte lijnen, creatief en oplossingsgericht meedenken en een professionele aanpak is de Qualiview app een groot succes!"
Qualizorg
Tom Mulder
Senior Marketing Strateeg
tommulder.png

Resultaat

  • 6000 zorgorganisaties en 25000 zorgspecialisten die met de applicatie gaan werken.
  • Geschikt voor iOS en Android
  • Delen van informatie via Whatsapp
  • Applicatie in de vorm van een serious game
  • Motivatie van de medewerkers
  • Fris en strak design

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top